Artikel top billede

Microsoft sætter dine Windows 10-opdateringer i bero: Gør klar til afløseren

Microsoft sætter et storstilet opdateringsforsøg i værk. Derfor sættes flere Windows opdateringer i bero de kommende uger.

Microsoft nyeste test-version af Windows 10 bliver den sidste, som vi får at se i flere uger.

Det oplyser selskabet selv i en tilføjelse til offentliggørelsen af seneste Windows Insider Preview, kaldet ’Build 21390’.

De ugentlige opdateringer, som typisk sendes ud i udvikler-rettede ’Dev’ kanal, vil udeblive i nogle uger, i et storstilet forsøg med at sende kumulative overhalinger oveni hinanden.

”Vi er i færd med at teste vores servicerings-pipeline for kumulerede opdateringer,” lyder det fra Microsoft, som forklarer:

”Vi har behov at afprøve proceduren for flere kumulerede opdateringer oveni hinanden. Som følge af det, vil vi over de kommende uger fokusere på at frigive flere ’Cumulative Updates’ oveni Build 21390.”

En generalprøve?

De flere ugerd pause i opdateringerne kommer i ugerne op til offentliggørelsen af det, Microsoft kalder ’årtiets Windows-opdatering’.

Microsoft har allerede nu inviteret til et dedikeret event 24. juni, hvor det der givetvis vil være ’Windows 11’ vil se dagens lys.
Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.