Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon i kæmpe mangel på arbejdskraft: Tilbyder sign-on bonus på 6.000 kroner til helt almindelige stillinger

Flere selskaber mangler desperat flere ansatte og er derfor begyndt at lokke med bonus og højere løn. Amazon står lige nu og mangler 75.000 ansatte, lyder det.

Der er massiv mangel på medarbejdere hos giganten Amazon, der nu er begyndt at lokke nye ansatte til helt almindelige stillinger med en sign-on bonus på 1.000 dollar svarende til 6.000 kroner.

Det skriver Finans.

For nyligt annoncerede Amazon, at der lige nu mangler 75.000 ansatte til lagre og transport.

Her har man forsøgt at tiltrække ansatte til med både bonus og en højere timeløn på to dollar over normalen.

En 22-årig nytiltrådt Amazon-ansat fortæller blandt andet, at han fik en bonus på 3.000 dollar for at læsse varer på fly.

Ifølge en undersøgelse fra Korn Ferry havde 94 procent af store amerikanske detailkæder i april problemer med at rekruttere.

Herhjemme ser der også ud til at være enorm efterspørgsel på medarbejdere.

Således viste tal fra Danmarks største jobportal, Jobindex - som ejer Computerworld - at antallet af nye jobannoncer er på sit højeste niveau siden 2008, inden finanskrisen ramte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere