Artikel top billede

Razer Blade 14 årgang 2021 byder på ualmindeligt kraftigt hardware på ualmindeligt lidt plads.

Razers spritnye gamer-bærbar er ualmindelig potent for sin størrelse

Der er nærmest ikke det, som er udeladt i den ellers relativt lille og fikse gamer-bærbar, Razer Blade 14.

Her har gamer-specialisten klemt alt hvad den kan trække komponentmæssigt, ved både at kombinere nogle af markedets kraftigste processorer og grafikkort ned i en maskine, som Razer kalder for ’klodens mindste 14 tommers gamer-laptop’.

Razer Blade 14 er nemlig både 16,8 millimeter tynd og måler under 22 gange 32 cm – knapt nok større end et par A4 ark stablet ovenpå hinanden.

Det udelukker dog ikke maskinen fra at kunne konfigureres med AMD’s Ryzen 9 5900HX processor, som byder på op til otte regnekerner og 16 regnetråde, med frekvenser op til 4,6 GHz.

Gaming-oplevelserne sikres af Nvidias bomstærke RTX 3080 grafikkort, som leverer noget af den bedste grafik, der kan opdrives i en laptop.

Spiloplevelserne serveres til slut på en 14 tommer skærm som kan tilbyde både 4K-opløsning, flotte DCI-P3 farver samt flydende 165Hz frekvenser.

Til trods for de mange kræfter, oplyser Razer at maskinen kan holde sig kørende i op til 12 timer mellem opladningerne.

Hverdagens opgaver skulle også kunne klares på enkel vis, med Windows Hello ansigtsgenkendelse igennem webkameraet og et godt udvalg af porte, heriblandt to klassiske USB-porte og to USB-C porte.

Razer Blade 14 kan forudbestilles på selskabets hjemmeside til priser, der debuterer ved 1.999 euro, svarende til knap 15.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere