Artikel top billede

Razer Blade 14 årgang 2021 byder på ualmindeligt kraftigt hardware på ualmindeligt lidt plads.

Razers spritnye gamer-bærbar er ualmindelig potent for sin størrelse

Der er nærmest ikke det, som er udeladt i den ellers relativt lille og fikse gamer-bærbar, Razer Blade 14.

Her har gamer-specialisten klemt alt hvad den kan trække komponentmæssigt, ved både at kombinere nogle af markedets kraftigste processorer og grafikkort ned i en maskine, som Razer kalder for ’klodens mindste 14 tommers gamer-laptop’.

Razer Blade 14 er nemlig både 16,8 millimeter tynd og måler under 22 gange 32 cm – knapt nok større end et par A4 ark stablet ovenpå hinanden.

Det udelukker dog ikke maskinen fra at kunne konfigureres med AMD’s Ryzen 9 5900HX processor, som byder på op til otte regnekerner og 16 regnetråde, med frekvenser op til 4,6 GHz.

Gaming-oplevelserne sikres af Nvidias bomstærke RTX 3080 grafikkort, som leverer noget af den bedste grafik, der kan opdrives i en laptop.

Spiloplevelserne serveres til slut på en 14 tommer skærm som kan tilbyde både 4K-opløsning, flotte DCI-P3 farver samt flydende 165Hz frekvenser.

Til trods for de mange kræfter, oplyser Razer at maskinen kan holde sig kørende i op til 12 timer mellem opladningerne.

Hverdagens opgaver skulle også kunne klares på enkel vis, med Windows Hello ansigtsgenkendelse igennem webkameraet og et godt udvalg af porte, heriblandt to klassiske USB-porte og to USB-C porte.

Razer Blade 14 kan forudbestilles på selskabets hjemmeside til priser, der debuterer ved 1.999 euro, svarende til knap 15.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.