Artikel top billede

Razer Blade 14 årgang 2021 byder på ualmindeligt kraftigt hardware på ualmindeligt lidt plads.

Razers spritnye gamer-bærbar er ualmindelig potent for sin størrelse

Der er nærmest ikke det, som er udeladt i den ellers relativt lille og fikse gamer-bærbar, Razer Blade 14.

Her har gamer-specialisten klemt alt hvad den kan trække komponentmæssigt, ved både at kombinere nogle af markedets kraftigste processorer og grafikkort ned i en maskine, som Razer kalder for ’klodens mindste 14 tommers gamer-laptop’.

Razer Blade 14 er nemlig både 16,8 millimeter tynd og måler under 22 gange 32 cm – knapt nok større end et par A4 ark stablet ovenpå hinanden.

Det udelukker dog ikke maskinen fra at kunne konfigureres med AMD’s Ryzen 9 5900HX processor, som byder på op til otte regnekerner og 16 regnetråde, med frekvenser op til 4,6 GHz.

Gaming-oplevelserne sikres af Nvidias bomstærke RTX 3080 grafikkort, som leverer noget af den bedste grafik, der kan opdrives i en laptop.

Spiloplevelserne serveres til slut på en 14 tommer skærm som kan tilbyde både 4K-opløsning, flotte DCI-P3 farver samt flydende 165Hz frekvenser.

Til trods for de mange kræfter, oplyser Razer at maskinen kan holde sig kørende i op til 12 timer mellem opladningerne.

Hverdagens opgaver skulle også kunne klares på enkel vis, med Windows Hello ansigtsgenkendelse igennem webkameraet og et godt udvalg af porte, heriblandt to klassiske USB-porte og to USB-C porte.

Razer Blade 14 kan forudbestilles på selskabets hjemmeside til priser, der debuterer ved 1.999 euro, svarende til knap 15.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere