Artikel top billede

Razer Blade 14 årgang 2021 byder på ualmindeligt kraftigt hardware på ualmindeligt lidt plads.

Razers spritnye gamer-bærbar er ualmindelig potent for sin størrelse

Der er nærmest ikke det, som er udeladt i den ellers relativt lille og fikse gamer-bærbar, Razer Blade 14.

Her har gamer-specialisten klemt alt hvad den kan trække komponentmæssigt, ved både at kombinere nogle af markedets kraftigste processorer og grafikkort ned i en maskine, som Razer kalder for ’klodens mindste 14 tommers gamer-laptop’.

Razer Blade 14 er nemlig både 16,8 millimeter tynd og måler under 22 gange 32 cm – knapt nok større end et par A4 ark stablet ovenpå hinanden.

Det udelukker dog ikke maskinen fra at kunne konfigureres med AMD’s Ryzen 9 5900HX processor, som byder på op til otte regnekerner og 16 regnetråde, med frekvenser op til 4,6 GHz.

Gaming-oplevelserne sikres af Nvidias bomstærke RTX 3080 grafikkort, som leverer noget af den bedste grafik, der kan opdrives i en laptop.

Spiloplevelserne serveres til slut på en 14 tommer skærm som kan tilbyde både 4K-opløsning, flotte DCI-P3 farver samt flydende 165Hz frekvenser.

Til trods for de mange kræfter, oplyser Razer at maskinen kan holde sig kørende i op til 12 timer mellem opladningerne.

Hverdagens opgaver skulle også kunne klares på enkel vis, med Windows Hello ansigtsgenkendelse igennem webkameraet og et godt udvalg af porte, heriblandt to klassiske USB-porte og to USB-C porte.

Razer Blade 14 kan forudbestilles på selskabets hjemmeside til priser, der debuterer ved 1.999 euro, svarende til knap 15.000 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere