Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren

Ledelsen skal styrkes, it-fagligheden skal øges, og konsulenterne skal tøjles. Det er nogle af de anbefalinger It-rådet er kommet med til Skattestyrelsen om det kommende ejendomsvurderingssystem.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se It-tilsynets anbefalinger til ejendomsvurderingssystemet
  • Læs de syv konkret råd tilsynet har til Skatteministeren
592
3 min
It-rådet har givet skatteminister Morten Bødskov (S) en række anbefalinger, der skal styrke it i Skattestyrelsen markant.

Rådet har foretaget en analyse af udviklingen af skattestyrelsens ejendomsvurderingsystem, der efter flere forsinkelser og en voksende regning har været udsat for massiv kritik.

Det er blevet til syv konkrete råd, som It-rådet anbefaler man tager fat på for at rette op på det skandaleombruste it-system.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuudays CTO troede hun skulle styre mindre it-projekt - nu er det endt med fireårig 'green field'-transformation til en milliard kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Worksome buldrer frem: Omsætning mere end tredoblet på et år - lander på 664 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuuday søsætter sin største it-investering nogensinde: Vil bruge en milliard kroner på ny platform og transformation af hele virksomheden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Da helvede brød løs: Fem år siden det danske it-sikkerhedslandskab for alvor blev forandret

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

PET vil hyre hardware-hackere: “Ved du, hvordan dit køleskab, din bluetoothhøjtaler eller din printer kan udnyttes til at indhente oplysninger om dig?”


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere