Artikel top billede

Skattestyrelsen mangler it-viden og der bør spares på it-konsulenterne: Her er It-rådets syv anbefalinger til skatteministeren

Ledelsen skal styrkes, it-fagligheden skal øges, og konsulenterne skal tøjles. Det er nogle af de anbefalinger It-rådet er kommet med til Skattestyrelsen om det kommende ejendomsvurderingssystem.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se It-tilsynets anbefalinger til ejendomsvurderingssystemet
  • Læs de syv konkret råd tilsynet har til Skatteministeren
592
3 min
It-rådet har givet skatteminister Morten Bødskov (S) en række anbefalinger, der skal styrke it i Skattestyrelsen markant.

Rådet har foretaget en analyse af udviklingen af skattestyrelsens ejendomsvurderingsystem, der efter flere forsinkelser og en voksende regning har været udsat for massiv kritik.

Det er blevet til syv konkrete råd, som It-rådet anbefaler man tager fat på for at rette op på det skandaleombruste it-system.


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.