Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Splunk får kæmpe investering på over seks milliarder kroner

Den amerikanske software-selskab Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar fra kapitalfonden Silver Lake.

Den amerikanske infrastruktur- og software-virksomhed Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar svarende til 6,25 milliarder kroner fra kapitalfonden Silver Lake.

Det skriver Bloomberg.

San Francisco-baserede Splunk forventer at pengene skal bruges til at finansiere vækstinitiativer samt styre sin kapitalstruktur, herunder et nyligt godkendt aktietilbagekøbsprogram på op til en milliard dollar.

Splunk er to år henne i en større cloud-transformation, som allerede er begyndt at vise sig på regnskabet.

Tidligere på måneden rapporterede Splunk en årlig tilbagevendende omsætning (ARR) i sin cloud-forretning på 877 millioner dollar for et kvartal - en stigning på 83 procent sammenlignet med året før.

Splunk er blandt andet en af de helt store spillere på it-sikkerhedsmarkedet, herunder inden for Security Information and Event Management (SIEM).

Det danske sikkerhedsfirma Logpoint er blandt andet en af konkurrenterne på det marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere