Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Splunk får kæmpe investering på over seks milliarder kroner

Den amerikanske software-selskab Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar fra kapitalfonden Silver Lake.

Den amerikanske infrastruktur- og software-virksomhed Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar svarende til 6,25 milliarder kroner fra kapitalfonden Silver Lake.

Det skriver Bloomberg.

San Francisco-baserede Splunk forventer at pengene skal bruges til at finansiere vækstinitiativer samt styre sin kapitalstruktur, herunder et nyligt godkendt aktietilbagekøbsprogram på op til en milliard dollar.

Splunk er to år henne i en større cloud-transformation, som allerede er begyndt at vise sig på regnskabet.

Tidligere på måneden rapporterede Splunk en årlig tilbagevendende omsætning (ARR) i sin cloud-forretning på 877 millioner dollar for et kvartal - en stigning på 83 procent sammenlignet med året før.

Splunk er blandt andet en af de helt store spillere på it-sikkerhedsmarkedet, herunder inden for Security Information and Event Management (SIEM).

Det danske sikkerhedsfirma Logpoint er blandt andet en af konkurrenterne på det marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?