Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Splunk får kæmpe investering på over seks milliarder kroner

Den amerikanske software-selskab Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar fra kapitalfonden Silver Lake.

Den amerikanske infrastruktur- og software-virksomhed Splunk har modtaget en investering på en milliard dollar svarende til 6,25 milliarder kroner fra kapitalfonden Silver Lake.

Det skriver Bloomberg.

San Francisco-baserede Splunk forventer at pengene skal bruges til at finansiere vækstinitiativer samt styre sin kapitalstruktur, herunder et nyligt godkendt aktietilbagekøbsprogram på op til en milliard dollar.

Splunk er to år henne i en større cloud-transformation, som allerede er begyndt at vise sig på regnskabet.

Tidligere på måneden rapporterede Splunk en årlig tilbagevendende omsætning (ARR) i sin cloud-forretning på 877 millioner dollar for et kvartal - en stigning på 83 procent sammenlignet med året før.

Splunk er blandt andet en af de helt store spillere på it-sikkerhedsmarkedet, herunder inden for Security Information and Event Management (SIEM).

Det danske sikkerhedsfirma Logpoint er blandt andet en af konkurrenterne på det marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere