Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Jan Smith trækker sig som CTO for Skatteministeriet: Vil ikke længere vente på moderniseringen af Skats it-systemer - skifter til Deloitte

Jan Smith stopper som CTO i Skatteministeriet. Han forklarer, at i en alder af 62 år vil han ikke længere vente på moderniseringen af skattemyndighedernes it-systemer. I stedet har han landet et nyt job hos konsulentvirksomheden Deloitte, som er hovedleverandør af konsulentydelser til netop skattevæsenet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Jan Smith stopper som CTO hos Skatteministeriet
  • Se hvad Jan Smith skal lave hos Deloitte
574
3 min
Skatteministeriet skal på udkig efter en ny CTO. Efter fem år hos de danske skattemyndigheder har Jan Smith nemlig valgt at stoppe som CTO.

I stedet har Jan Smith landet nyt job hos verdens største konsulentfirma, Deloitte.

Til Computerworld forklarer Jan Smith, at han forlader Skatteministeriet fordi han ikke længere kan vente på moderniseringen af skattevæsentets systemer.

"Den primære årsag til, at jeg stopper i Skat, er, at jeg lige er fyldt 62 år, og jeg er meget interesseret i modernisering af Skats systemer. Men det kommer først i gang om nogle år, og jeg synes ikke, jeg har tid til at gå at vente på det," siger Jan Smith til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter