Artikel top billede

Photo by Mikey Harris on Unsplash (Foto: Photo by Mikey Harris)

Her er 10 projektleder-job, som du kan søge i sommerferien

Vil du gå efteråret i møde i et nyt job, så har vi fundet 10 ledige stillinger som projektleder, der kan søges netop nu.

I denne uge har vi fokus på projektledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Formpipe Software, Netcompany og Kriminalforsorgen.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Region Sjælland søger por­te­føl­je­ma­na­ger til Koncern IT, Ringsted

Kan du have mange bolde i luften og har du solid erfaring med porteføljestyring eller projektledelse? Har du samtidig gennemslagskraft og er god til at fremlægge? Så er du måske vores nye kollega.

Koncern IT understøtter Region Sjællands virksomhedsområder og tværgående centre. Vi indsamler årligt ønsker om nye projekter og har en aktiv portefølje på cirka 100 projekter.

Vi søger dig, som brænder for porteføljestyring planlægning og kapacitetsstyring og som er skarp til at analysere dig frem til de nødvendige resultater.

Som portefølje manager bliver du overordnet ansvarlig for udarbejdelse af Region Sjællands årlige it-investeringsoplæg. Du skal planlægge og koordinere dette sammen med andre centrale enheder i Region Sjælland. Dine kollegaer i afdelingen vil bidrage med udarbejdelse af projektgrundlag, hvor din opgave bl.a. vil bestå af at samle alle bidrag til et samlet oplæg og sikre den videre behandling i diverse beslutningsfora.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger erfaren business con­sul­tant, København

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og har du gennem dine joberfaringer eller uddannelse kompetencer indenfor at drive forandring, læring og kompetenceudvikling? Så er du måske vores nye Business Consultant!

Vi søger nye erfarne forretningskonsulenter og forandringsledere, som har lyst til at gøre en forskel for vores mange kunder i den offentlige og private sektor. Du vil som Business Consultant være med til at sikre, at vore kunder får success med ibrugtagningen af de løsninger, vi leverer, og at de forventede gevinster bliver realiseret.

Da du kommer til at arbejde med at implementere nogle af Danmarks mest samfundskritiske IT-løsninger, er det vigtigt at du motiveres af at opnå resultater, samtidig med at du er god til at opbygge tillid, og at du kommunikerer klart og skarpt, både mundtligt og skriftligt.

Læs hele annoncen her.

NaviPartner søger IT-pro­jekt­le­der til levering af vores bran­che­før­en­de løsning baseret på Microsoft BC, København

Har du projektledelseserfaring inden for it-branchen?

Vi har stillingen til den it-kyndige projektleder, som ikke kun leder efter udfordrende opgaver, men også et job med skønne og dygtige kollegaer, som deler erfaring og viden på daglig basis.

NaviPartner er en virksomhed i vækst og hvor der er højt til loftet. Vi er en arbejdsplads, hvor den enkeltes indsats gør en direkte forskel for kunder og kollegaer. Du tilbydes en varieret hverdag, hvor du har ansvar for et team og egne opgaver i store og små projekter, hvorved du i høj grad kan præge din egen hverdag.

NaviPartner har brug for en projektleder, som kan hjælpe vores kunder med udviklingen af deres systemer, som er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, og som ofte inkluderer integrerede webløsninger, POS, billetsystemer m.m.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger ERP Project Manager (D365) til SBS Au­to­mo­ti­ve, Silkeborg

For vores kunder SBS Automotive søger vi en erfaren ERP Project Manager. Du vil arbejde med udgangspunkt i Silkeborg, men qva din rolle som ERP Project Manager vil der være nogen rejseaktivitet til bl.a. Tyskland, Frankrig & Polen.

Implementeringen af D365 er godt i gang og der er etableret et godt og frugtbart samarbejde med en ekstern partner. Tidsplanen for implementeringen løber frem til december 2022. Efter en periode med hypercare, forventes det, at du vil indgå i ERP/IT-teamet i SBS Automotive.

SBS Automotive tilbyder et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der arbejdes selvstændigt, engageret og teamorienteret, med plads til humor og individualitet. Hos SBS Automotive udvikles forretningen i samarbejde med dygtige og erfarne medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

KMD søger senior it-project manager, Ballerup

Brænder du for at lede store projekter til den offentlige sektor?

Vil du være med til at sætte standarden for god projekt- og programledelse og sikre høj kvalitet i leverancerne i en virksomhed i vækst, og har du et solidt kendskab til og erfaring med gennemførelse af komplekse projekter? I så fald har vi brug for dig i KMD.

Som senior it-projektleder vil du indgå i den samlede projektledelse på en af vores store application maintenance-kontrakter. Projekterne kan være videreudviklingsprojekter eller opgraderingsprojekter. Du vil blive en del af et team af andre projektledere.

Du vil indgå i en dynamisk afdeling, som består af et stærkt team af dygtige og dedikerede kolleger, og du får en meget bred kontaktflade.

Læs hele annoncen her.

GML-HR søger for kunde teknisk it-pro­jekt­le­der, Herlev

Imerco står overfor en ambitiøs digital transformation og modernisering af it-landskabet, og vi søger en teknisk projektleder, som skal være drivkraften i at implementere det nyligt udarbejdede roadmap dækkende de næste 3-4 år.

Som teknisk projektleder bliver du ansvarlig for at de mange spændende projekter bliver styret, så projekterne leveres inden for tidsrammen med den aftalte funktionalitet og inden for aftalt budget.

Imerco har et komplekst systemlandskab med NAV som ERP-system og mange omkringliggende systemer. E-commerce er i kraftig vækst og har høj prioritet og Imerco har en veldefineret omnichannel strategi.

Du vil være ansvarlig for at drive projekterne fra den indledende fase og helt til overlevering til drift. Du vil gennemføre de fleste projekter med både interne og eksterne ressourcer, og det kræves af dig, at du har en meget tæt dialog med interne stakeholders.

Læs hele annoncen her.

Kriminalforsorgen søger it-pro­jekt­le­der til Center for IT og Di­gi­ta­li­se­ring i Kri­mi­nal­forsor­gen, København

Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Er du engageret og selvstændig med en god og dedikeret uddannelse inden for it-projektledelse og it-udvikling? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye it-projektleder til Udvikling og Forvaltning, der er en del af Center for IT og Digitalisering i Kriminalforsorgen.

Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi sammen skal opbygge en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

Kriminalforsorgen har en række it-projekter, heraf flere digitaliseringsprojekter, som skal bidrage til en øget digitalisering af Kriminalforsorgen.

Som it-projektleder i Kriminalforsorgen kommer du til at drive egne projekter og opgaver i tæt samarbejde med vores kerneforretning og dine kolleger i Center for IT og Digitalisering. Vores udgangspunkt er, at vi arbejder efter agile udviklingsprincipper, men visse projekter styres plandrevet.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger erfaren pro­jekt­le­der med bred ar­ki­tek­turind­sigt til Klinisk IT Odense Uni­ver­si­tets­ho­spi­tal, Odense

Vi søger en erfaren projektleder, der kan medvirke til at sikre fremdrift i vores portefølje af komplekse it-projekter og trives med spændende faglige udfordringer.

I de kommende år vil vi gennemføre en lang række udviklingsprojekter både på tværs af sygehusene i Region Syddanmark og særligt i forhold til projekter omkring ”det nye OUH”.

Her er der en yderst spændende mulighed for dig, der har motivation til at tage ansvar for projekter i generel forstand, med implementering af forretningskritiske systemløsninger i en organisation med mange interessenter og komplekse processer. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til sygehussystemer og gerne til samspillet mellem it-systemerne. Vi tilbyder en krævende og udviklende stilling, hvor der konstant er fokus på mulige forandringer i bestræbelserne på at forbedre IT-understøttelsen til vores kliniske afdelinger.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger pro­jekt­le­der til Core Business, Hadsund

Kan du sikre succes i softwareleverancer af høj kvalitet gennem din projektledelse?

Twins Recruitment søger for Intelligent Systems en kvalitetsbevidst teknisk projektleder.

Lige nu står virksomheden over for en række spændende opgaver med videreudvikling af deres intelligente logistikløsninger og enormt potentiale for stor vækst i fremtiden. Derfor søger de nu en skarp og kompetent projektleder til at styre projekterne sikkert i havn.

Du får ansvaret for at drive projekter fra den indledende dialog med kunden til den endelige hand-over. I samarbejde med et team af dygtige udviklere bliver det din opgave at afklare kundens behov, designe og udvikle den bedste løsning og sikre en vellykket implementering.

Det er essentielt, at du besidder et holistisk og abstrakt mindset.

Læs hele annoncen her.

Formpipe Software søger erfaren pro­jekt­le­der, der brænder for at skabe frem­ti­dens digitale samfund, Ballerup

Hvis agile metoder, projektleverancer, gevinstrealisering, forretningsforståelse og implementeringsprojekter lyder som sød musik i dine erfarne ører, så læs med her.

I Formpipe Software udvikler vi vores egne softwareprodukter og -løsninger, som understøtter den fortsatte digitalisering af Danmark. Vi implementerer løsningerne hos vores kunder, enten i direkte samspil med kunderne eller gennem partnere.

Med udgangspunkt i lang erfaring og dyb indsigt i forretningsgange og -behov hos vores kunder i det offentlige Danmark, skaber vi sammen de bedste digitale løsninger, der bringer borgerne og brugerne – menneskerne – i centrum for effektive og meningsfulde løsninger med et højt serviceniveau.

En øget mængde spændende, større opgaver gør, at vi nu er er på udkig efter endnu en dygtig projektleder – gerne med erfaring fra samarbejde med og leverance til det offentlige Danmark.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.