Artikel top billede

(Foto: Alexander Haslund)

SKI gør klar til strengere krav: "Jeg ville ønske, at der på it-området var lige så meget fokus på bæredygtighed som på Schrems II"

Interview: It-leverandørerne til det offentlige vil komme til at møde flere og flere grønne krav fra SKI, som de skal leve op til, hvis de vil være med. "Hos os i SKI er det grønne en forudsætning, et ufravigeligt krav, en adgangsbillet for overhoved at være med," siger direktør Signe Lynggaard Madsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs stort interview med SKI's direktør Signe Lynggaard Madsen om den grønne agenda
  • Hvilke grønne krav it-leverandører vil kunne se frem til
  • Hvad den store udfordring er i forhold til at sætte grønne krav
  • Hvordan krav til bæredygtighed vil indgå i SKI's rammeaftaler
1.841
9:15 min
I gåafstand fra den lange mole ved Islands Brygge i København, der i disse dage har været fyldt med fodboldglade danskere og unge nyudklækkede studenter, er Signe Lynggaard Madsen, SKI's direktør, også i højt humør.

På vej til det forbookede mødelokale indenfor i SKI's hovedkontor, Zeppelinerhallen, beklager hun rodet. Efter 15 år holder rammerne ikke længere. Det er blevet for småt, og SKI flytter inden længe til nye større lokaler i form af Montagehallen i Valby.

Den nye base er del af Valby Maskinfabrik, og - som Signe Lynggaard Madsen siger - kan SKI nu snart bogstavelig talt kalde sig for en udbudsfabrik.

Signe Lynggaard Madsen kunne i maj holde 10-års jubilæum. Men det er ikke årsagen til, at hun har budt Computerworld inden for i flytterodet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter