Artikel top billede

SKI gør klar til strengere krav: "Jeg ville ønske, at der på it-området var lige så meget fokus på bæredygtighed som på Schrems II"

Interview: It-leverandørerne til det offentlige vil komme til at møde flere og flere grønne krav fra SKI, som de skal leve op til, hvis de vil være med. "Hos os i SKI er det grønne en forudsætning, et ufravigeligt krav, en adgangsbillet for overhoved at være med," siger direktør Signe Lynggaard Madsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs stort interview med SKI's direktør Signe Lynggaard Madsen om den grønne agenda
  • Hvilke grønne krav it-leverandører vil kunne se frem til
  • Hvad den store udfordring er i forhold til at sætte grønne krav
  • Hvordan krav til bæredygtighed vil indgå i SKI's rammeaftaler
1.841
9:15 min
I gåafstand fra den lange mole ved Islands Brygge i København, der i disse dage har været fyldt med fodboldglade danskere og unge nyudklækkede studenter, er Signe Lynggaard Madsen, SKI's direktør, også i højt humør.

På vej til det forbookede mødelokale indenfor i SKI's hovedkontor, Zeppelinerhallen, beklager hun rodet. Efter 15 år holder rammerne ikke længere. Det er blevet for småt, og SKI flytter inden længe til nye større lokaler i form af Montagehallen i Valby.

Den nye base er del af Valby Maskinfabrik, og - som Signe Lynggaard Madsen siger - kan SKI nu snart bogstavelig talt kalde sig for en udbudsfabrik.

Signe Lynggaard Madsen kunne i maj holde 10-års jubilæum. Men det er ikke årsagen til, at hun har budt Computerworld inden for i flytterodet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hurtigvoksende Dixa stiler mod børsnotering inden 2025: "Det har hele tiden været vores drøm"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

"Vi tager alle valg, der påvirker den fremtid, vi kommer til at leve i" - derfor er der én ting sundhedssektorens cybersikkerhedsoverhoved ikke kan snuppe

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.