Artikel top billede

Morten Felding har landet drømmejobbet efter sabbatår med masser af kitesurfing: Derfor har han sagt ja til at blive CEO for Convena Distribution

Interview: Morten Felding trak stikket under corona for at holde et sabbatår. Her har han brugt tiden på at kitesurfe og reflektere over fremtiden. Han udformede en "spiseseddel" med krav til sit næste job og indledte jobjagten. "Jeg har stukket fingeren ud i alle retninger," siger han. Se her, hvorfor han mener, at Convena Distribution er det perfekte match med hans evner. Og hvad planen med selskabet nu er.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i Morten Feldings nye job
  • Hvad har har brugt tiden på efter sit exit fra Atea
  • Hvilket selskab han nu skal sidde ved bordenden for
781
4 min
Efter et sabbatår i kitesurfingens tegn var Morten Felding igen klar til at gå på jobjagt.

Men i modsætning til tidligere, så greb han processen anderledes an denne gang.

Han havde nemlig haft god til at reflektere over, hvad det egentlig var, han brændte mest for at lave.

"Jeg har brugt tiden på at finde ud af, hvad jeg gerne vil med mit liv, og hvad jeg er god til. Jeg kom frem til, at jeg gerne vil være i en driftsrolle og være der, hvor ilden brænder," siger han til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft på vej med opgradering til Chrome: Snart vil Chrome-faner indlæses øjeblikkeligt

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Satya Nadellas kæmpe løfte til Microsofts 400.000 partnere: Her er højdepunkterne fra Inspire 2021


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.