Artikel top billede

Visma og Netcompany vinder kæmpe Microsoft-kontrakt hos det offentlige til 300 millioner kroner

Visma og Netcompany overtager udviklingen af alle forretningssystemer hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i kæmpekontrakt til op mod 300 millioner kroner.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Netcompany og Visma nye kæmpekontrakt med det offentlige
424
2:15 min
Visma og Netcompany får i de kommende år til opgave at udvikle og passe det komplekse setup af forretningsystemer, som Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering i dag anvender.


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.