Artikel top billede

Her er 10 netværksstillinger, som du kan søge i sommerferien

Vil du gå efteråret i møde i et nyt job, så har vi fundet 10 ledige netværks-stillinger, der kan søges netop nu.

I denne uge har vi fokus på netværk. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Telenor, Cortex Consult og Inu:It.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Human Point Recruitment søger IT systemadministrator til TCM Group, Holstebro

Er du teknisk velfunderet og skarp på infrastruktur? Kan du konfigurere i netværksenheder? Trives du med en stor berøringsflade og alsidige arbejdsopgaver? Lyder dette som dig, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi søger en IT Systemadministrator som sammen med en erfaren kollega skal varetage driften af IT infrastrukturen, som løbende er blevet opgraderet. Teknisk spænder du bredt, og er god til at skabe overblik og struktur. Du kan arbejde selvstændigt men ved også, at sammen skabes de bedste resultater ofte.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med min. 5 års erfaring fra et tilsvarende job.

Du bliver en del af et team på 8 kolleger i IT afdelingen, som har tre fokusområder. Det er interne brugere, butikker og produktion. Det bliver dog dig og din kollega, som også er IT Systemadministrator, der skal varetage driften af it-infrastrukturen.

Læs hele annoncen her.

Support-IT Network søger systemadministrator, Ballerup

Er du passioneret og klar på nye IT-udfordringer? Tager du opgaverne seriøst og følger dem til dørs? Så er det måske dig vi leder efter.

For at følge med vores fortsatte vækst, søger vi engagerede og servicemindede nye kolleger til vores team af teknikere.

Du vil blive en del af vores Operations team, hvor arbejdet udføres både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer. Der kan være prioriteret tilknytning til udvalgte større kunder.

Din reference vil være til den Tekniske Leder i Support-IT Network.

Support-IT Network driver en større hosted platform på 2 lokationer, som benyttes til fjernskrivebord, kundespecifikke applikationer og meget andet.

Læs hele annoncen her.

Logos Consult søger system- og netværkskonsulent, Allerød

Hos Logos Consult leverer vi ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kaldt Dynamics NAV) til mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er i vækst, og mangler en kollega til vores konsulentteam.

Du får ansvar for konfiguration, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme, der primært benyttes til forretningsløsninger baseret på Dynamics ERP-produkterne.

Dit arbejde vil bestå af både projekter og ad hoc-opgaver, som skal løses både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Vi vil foretrække, at du har nogle års praktisk erfaring fra en lignende systemkonsulentrolle eller tilsvarende erfaring opnået i en større brugerorganisation.

Læs hele annoncen her.

Cortex Consult søger IT-infrastrukturspecialister, Valby

Vi har travlt og søger derfor en række dygtige infrastrukturspecialister med kompetencer indenfor Cloud, sikkerhed, netværk, Microsoft 365 og klassisk datacenter serverdrift.

Vi er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og On-premise drift af IT-infrastruktur samt konsulentydelser. Cortex blev etableret i 1998, vi er centralt beliggende i Valby (3 min. gang fra Ny Ellebjerg Station) og beskæftiger ca. 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m.

Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: Spændende arbejdsopgaver, fleksibilitet, frihed under ansvar, gode kollegaer, vi løfter i flok kultur, et uformelt arbejdsmiljø, godt humør/humoristisk sans, mulighed for efteruddannelse/certificering samt for selv at sætte præg på egen dagligdag og fremtid.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger speciaist i Core netværk og Load Balancing, Ballerup eller Aarhus

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for Core-netværk og Load Balancing? Så kan du meget vel være min kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

I Statens It har vi travlt med at udvide vores portefølje og understøtte vores kunders forretning. Vi søger derfor en teknisk specialist til at indgå i vores team af specialister på Core-netværk og Firewall/Security-løsninger - med arbejdssted i enten Ballerup eller Aarhus.

Som vores nye kollega vil du blive en del af netværksteamet for Core og Firewall. Teamet består pt. af 12 ansatte og fire konsulenter, der indgår som en del af vores samlet Datacenter & Infrastruktur område.

Du vil komme til at varetage spændende og udfordrende opgaver inden for Core Netværk, datacenterinfrastruktur og Load Balancing. Statens It anvender overvejende Cisco teknologier, og vores Load Balancing strategi bygger på F5. Vi arbejder også med Citrix NetScaler, ligesom NGINX er i overvejelserne.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger Cloud Support Specialist, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Hos Sentia vil du løse vores kunders tekniske udfordringer med førende cloud teknologier og derfor leder vi efter kundemindede Cloud Support Specialists til henholdsvis AWS og AZURE.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Læs hele annoncen her.

Inu:It søger senior konsulenter til Infrastruktur og Netværk, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden imens vi skal opretholde vores eksisterende serviceniveau. Vi har derfor travlt og mangler senior konsulenter til at udføre opgaver og projekter hos eksisterende samt nye kunder indenfor infrastruktur og netværk.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Du skal bl.a. Rådgive og sparre med vores kunder omkring infrastruktur, netværk, sikkerhed, licensering og kundernes generelle IT-behov og udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Herunder analysere, designe, implementere og supportere infrastrukturen eller netværk.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger ambitiøs Network Engineer, København

Har du interesse for og erfaring med netværksteknologier og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for routing, switching, ACI, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Og har du lyst til at sætte dit præg på Netcompanys Cisco netværk såvel som netværk for vores mere end 70 kunder? Så er du måske vores nye netværkskollega i Netcompany Operations.

Netcompany søger lige nu en Network Engineer, der gerne vil udfordre sig selv i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed, et bredt IT-kendskab og stærke netværkskompetencer.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en netværksrolle, hvor du på sigt vil få ansvar for dit eget område og spille en central rolle i Netcompanys og kundernes netværk.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger Netværkstekniker søges til Koncern IT, Ringsted

Brænder du for firewalls, core netværk og datacenter og er samtidig selvkørende og drevet af at bringe netværket sikkert til næste niveau, så er du måske den kollega, vi leder efter til Region Sjællands Netværksteam.

Region Sjælland er i gang med flere spændende nye projekter inden for dedikeret drift, datacenter og netværkssikkerhed. Derfor har vi oprettet en ny stilling til en netværkstekniker, som er proaktiv, struktureret, god til at bevare overblikket og kan holde flere bolde i luften i en hektisk arbejdsdag.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor høj teknisk faglighed, bredt IT-kendskab og stærke netværkskompetencer er vigtige parametre for vores succes. Samtidig er der gode muligheder for at præge stillingens indhold, idet den er nyoprettet.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre og bliv vores nye kollega.

Læs hele annoncen her.

Telenor søger Enterprise Network Solution Architect, Aalborg

Er du en energisk teamplayer, der er god til at omsætte strategiske mål til håndgribelige, tekniske tiltag? Er du i stand til at se de store sammenhænge mellem systemer, leverandører og beslutningsprocesser? Og har du erfaring indenfor projektarbejde og et solidt kendskab til Netværk og IT-infrastruktur? Så er du måske den nye Enterprise Network Solution Architect, vi lige nu mangler i Telenor Danmark!

Du ser de overordnede sammenhænge, skaber forbindelserne og er en god kommunikator

Vi søger lige nu en Enterprise Network Solution Architect, som med sin ekspertise og brede erfaring kan hjælpe os med at komme i mål. I rollen vil du indgå i vores Infrastruktur team, som blandt andet er leveranceansvarlige for Enterprise og BSS-netværket, og holder også styr på den generelle Lifecycle Management af udstyr og services, kapacitetsudvidelser, optimeringer etc.

Vi er en teknologitung virksomhed og det er derfor vigtigt at du er i stand til at sætte dig ind i nye teknologier da vi oftest arbejder med de nyeste og up-coming teknologier i marked.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.