Artikel top billede

Zoom køber cloud-callcenteroperatør Five9 for over 90 milliarder kroner

Zoom køber callcenteroperatøren Five9 i sit hidtil størte opkøb nogensinde.

Zoom Videocall Communication - eller bare Zoom - har netop annonceret en milliardhandel af den cloud-baserede callcenter-oreratør Five9.

Med 14,7 milliarder dollar - over 90 milliarder danske kroner - i betaling for virksomheden bliver Five9 Zooms største opkøb nogen sinde.

Det skriver Reuters.

Coronapandemien har givet virtuel kommunikation og også Zoom luft under aktievingerne. I USA er tjeneste blevet en af de mest populære på markedet, og bruges af både skoler, virksomheder og privalt til virtuelt samvær.

I disse år intensiveres konkurrencen også på dette marked, da udbydere som Zoom også er oppe imod spillere, med hver deres alternativer til direkte kommunikation virtuelt, som Google, Microsoft og Facebook.

"Købet forventes at bidrage til at forbedre Zooms tilstedeværelse hos virksomhedskunder og give det mulighed for at fremskynde sin langsigtede vækstmulighed ved at tilføje et kontaktcentermarked på 24 milliarder dollars," skrev Zoom i en officel erklæring om opkøbet i søndags.

Five9 bliver således en driftsenhed for Zoom. Og callcenter-virksomhedens administrerende direktør, Rowan Trollope, forbliver chef for enheden efter aftalen, som forventes at gå igennem i første halvdel af 2022.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere