Artikel top billede

Zoom køber cloud-callcenteroperatør Five9 for over 90 milliarder kroner

Zoom køber callcenteroperatøren Five9 i sit hidtil størte opkøb nogensinde.

Zoom Videocall Communication - eller bare Zoom - har netop annonceret en milliardhandel af den cloud-baserede callcenter-oreratør Five9.

Med 14,7 milliarder dollar - over 90 milliarder danske kroner - i betaling for virksomheden bliver Five9 Zooms største opkøb nogen sinde.

Det skriver Reuters.

Coronapandemien har givet virtuel kommunikation og også Zoom luft under aktievingerne. I USA er tjeneste blevet en af de mest populære på markedet, og bruges af både skoler, virksomheder og privalt til virtuelt samvær.

I disse år intensiveres konkurrencen også på dette marked, da udbydere som Zoom også er oppe imod spillere, med hver deres alternativer til direkte kommunikation virtuelt, som Google, Microsoft og Facebook.

"Købet forventes at bidrage til at forbedre Zooms tilstedeværelse hos virksomhedskunder og give det mulighed for at fremskynde sin langsigtede vækstmulighed ved at tilføje et kontaktcentermarked på 24 milliarder dollars," skrev Zoom i en officel erklæring om opkøbet i søndags.

Five9 bliver således en driftsenhed for Zoom. Og callcenter-virksomhedens administrerende direktør, Rowan Trollope, forbliver chef for enheden efter aftalen, som forventes at gå igennem i første halvdel af 2022.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere