Artikel top billede

Zoom køber cloud-callcenteroperatør Five9 for over 90 milliarder kroner

Zoom køber callcenteroperatøren Five9 i sit hidtil størte opkøb nogensinde.

Zoom Videocall Communication - eller bare Zoom - har netop annonceret en milliardhandel af den cloud-baserede callcenter-oreratør Five9.

Med 14,7 milliarder dollar - over 90 milliarder danske kroner - i betaling for virksomheden bliver Five9 Zooms største opkøb nogen sinde.

Det skriver Reuters.

Coronapandemien har givet virtuel kommunikation og også Zoom luft under aktievingerne. I USA er tjeneste blevet en af de mest populære på markedet, og bruges af både skoler, virksomheder og privalt til virtuelt samvær.

I disse år intensiveres konkurrencen også på dette marked, da udbydere som Zoom også er oppe imod spillere, med hver deres alternativer til direkte kommunikation virtuelt, som Google, Microsoft og Facebook.

"Købet forventes at bidrage til at forbedre Zooms tilstedeværelse hos virksomhedskunder og give det mulighed for at fremskynde sin langsigtede vækstmulighed ved at tilføje et kontaktcentermarked på 24 milliarder dollars," skrev Zoom i en officel erklæring om opkøbet i søndags.

Five9 bliver således en driftsenhed for Zoom. Og callcenter-virksomhedens administrerende direktør, Rowan Trollope, forbliver chef for enheden efter aftalen, som forventes at gå igennem i første halvdel af 2022.
IT-JOB

MAN Energy Solutions

Software Developer (PLM)

Operate Technology A/S

Webudvikler

Unik System Design A/S

IT-compliance medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?