Artikel top billede

Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt

Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.

Når den næste iPhone bliver præsenteret til efteråret, så kan den være udstyret mere en helt ny skærmteknologi.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg i nyhedsbrevet Power On.

Ifølge Bloomberg arbejder Apple på at udstyre sine fremtidige topmodeller med en ny skærm, der altid er tændt.

Samme skærmteknologi findes også i den senste udgave af Apple Watch samt i en række andre telefoner på markedet.

Udover always-on-teknologien vil skærmen ifølge Bloomberg også blive udstyret med en en opdateringshastighed på 120 hz, som det blandt andet allerede kendes fra Apples iPad Pro.

Forventer øget salg

Ifølge mediet forventer Apple, at salget næste generation af iPhone vil drage fordel af at økonomierne over det meste af verden så småt er ved genåbne.

Således har Apples meddelt sine leverandører, at de skal levere op mod 90 millioner nye iPhones i løbet af efteråret, hvilket er 20 procent flere end der blev produceret af iPhone 12 i 2020.

Den næste iPhone vil ifølge Bloomberg udover den opdaterede skærm formodentligt også blive udstyret med en hurtigere A15-chip, forbedret kvalitet af videoptagelser og samtidig forventes det Apple vil kunne øge skærmarealet en smule ved at gøre det øverste kamera-indhuk i skærmen mindre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere