Artikel top billede

Kilde: blueorgin.com (Foto: Blue Orgin)

I dag skriver Jeff Bezos historie - se hans raketopsendelse live her

I dag skriver Jeff Bezos historie, når han om få timer skyder sig selv og sit følge 100 kilometer ud i rummet i en rumkapsel - uden en eneste uddannet astronaut om bord.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs alt om Jeff Bezos' tur i det ydre rum.
689
3:30 min
I dag - tirsdag - er Amazon-stifteren, rumfartsselskabs-ejeren og mangemilliardæren endelig klar til at stige om bord i sin New Shepard-rumpaksel og med sit selskab Blue Orgin skyde sig selv og tre andre rumturister ud i rummet.

Det er en historisk begivenhed, når både den ældste (82 år) og den yngste person (18 år) i verdenshistorien sammen med Bezos og hans bror letter fra jorden overflade, skyder sig gennem atmosfæren og begiver sig ud på en 11-minutters rumrejse i det ydre rum.

Besætningen skal 100 kilometer over jordens overflade i hvad eksperterne kalder verdens første "ikke-piloterede" rumflyvning med et civilt mandskab.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuudays CTO troede hun skulle styre mindre it-projekt - nu er det endt med fireårig 'green field'-transformation til en milliard kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Worksome buldrer frem: Omsætning mere end tredoblet på et år - lander på 664 millioner kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nuuday søsætter sin største it-investering nogensinde: Vil bruge en milliard kroner på ny platform og transformation af hele virksomheden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Da helvede brød løs: Fem år siden det danske it-sikkerhedslandskab for alvor blev forandret

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

PET vil hyre hardware-hackere: “Ved du, hvordan dit køleskab, din bluetoothhøjtaler eller din printer kan udnyttes til at indhente oplysninger om dig?”


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere