Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

27-årig anholdt for at forfalske coronapas

En 27-årig mand er anholdt for at have fremstillet adskillige falske coronapas.

En ung mand på 27 år har tilsyneladende været så træt af besværet med at blive testet, at han har forflasket coronapas.

Den pågældende mand er i hvert fald blevet anholdt af Østjyllands Politi sigtet for dokumentfalsk ved at have fremstillet "adskillige falske coronapas til sig selv og andre".

Det oplyser Østjyllands Politi i et tweet.

Manden er i dag, 22. juli, blevet fremstillet i Retten i Aarhus.

Anklageren har anmodet om lukkede døre. Østjyllands Politi skriver på Twitter, at det drejer sig om den videre efterforskning.

Om det også bunder i, at opskriften på forfalskningen af det digitale coronapas ikke skal frem i offentligheden, vides ikke. Det står heller ikke klart, om manden har forfalsket en udskrift af coronapas eller har forfalsket den digitale corona-app.

Østjyllands Politi kræver ham varetægtsfængslet ifølge Ritzaus oplysninger.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere