Artikel top billede

Matas-CIO Thomas Grane er ved at flytte i clouden efter massive investeringer i innovation: “Det er vildere, end jeg nogensinde har oplevet i hele min karriere”

Interview: Matas' CIO har flyttet en lang række services i clouden samtidig med en række ambitiøse udviklingsprojekter. Alt sammen sker samtidig med, at selskabet er ved at udskifte sit ERP-system. "Når man piller ved platformen samtidig med, at man udvikler noget nyt, så løber det de fleste CIO'er koldt ned ad ryggen."

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Matas digitale innovationsprojekter
  • Hvorfor CIO Thomas Grane insisterer på fortsat at have en række services on premise
  • Se hvilke muligheder cloudskiftet giver Matas
854
4:30 min
Den digitale omstilling har fart på hos detailkæmpen Matas. For få uger siden rundede omsætningen én milliard kroner for Matas.dk, og investeringerne i ny teknologi er aldrig gået stækere for detailkæden.

"Det er vildere, end jeg nogensinde har oplevet i hele min karriere," forklarer direktør for teknologi og organisation i Matas, Thomas Grane, om selskabets nuværende digitale satsninger.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Zoom i frontalangreb mod Teams og Slack: Se hvordan de nye features bringer Zoom-tjenesten ind på kontorerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Trak sig for to år siden: Nu vender Klaus Holse tilbage til posten som bestyrelsesformand for EG

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-sikkerhedsekspert maner til besindighed om politiets mulige brug af ansigtsgenkendelse og Clearview AI: "Jeg tror ikke på, at vi kan stoppe det"


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.