Artikel top billede

EG køber Herning-virksomheden InCom: Syvende opkøb i år

EG overtager den lille softwarevirksomhed InCom i sit syvende opkøb i år. Selskabet skal nu lægges ind under EG's bolig-division.

EG køber softwarevirksomheden InCom, der fra sit hovedkvarter i Herning står bag en admininistrations-løsning til boligsektoren, BoligExtraNet.

Selskabet er stiftet af direktør Stefan Max Jensen, som indtil nu har været eneejer og direktør for de 17 medarbejdere.

InCom fortsætter med samtlige medarbejdere nu som en del af EG’s bolig-division, hvor selskabet nu skal lægges sammen med Prosedo, som EG købte i fjor

EG-direktør Mikkel Bardram meddeler, at EG med købet af det lille selskab ‘accellererer vores evne til at kunne tilbyde boligadministratorer endnu flere muligheder for let at håndtere de administrative processer.”

InComs BoligExtraNet består af 120 moduler, som brugerne - typisk boligadministration og lignende - selv kan sammensætte efter ønske og behov.

De to selskaber har samarbejdet siden 2010 og kender derfor hinanden godt i forvejen. EG havde indtil for få måneder siden sit hovedkvarter gennem mange år i netop Herning, hvor også InCom holder til huse.

EG flyttede fornylig hovedkvarteret til København.

InCom landede i 2020 en bruttofortjeneste på 12,9 millioner kroner og en driftsindtjening på godt 3,1 millioner kroner. Overskuddet blev på knap 2,5 millioner kroner.

EG har siden nytår købt seks selskaber, nemlig EasyUpdate, FrontAvenue, Front Systems, PM El-Beregning, EnerKey og Zavann. Sidstnævnte købte EG for under en uge siden.
Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.