Artikel top billede

Telekæmpen T-Mobile kan være ramt af kæmpehack: 100 millioner brugeres data måske stjålet

Hacker sætter bruger-data på 100 millioner T-Mobilekunder til salg for 1,8 millioner kroner. T-Mobile aner ikke, hvad der foregår. Men er i gang med at undersøge sagen.

Telegiganten T-Mobile er i gang med at efterforske en kæmpe datalæk, efter en hacker pludselig har udbudt brugerdata på enorme 100 millioner af selskabets kunder til salg på dark web.

Her forlanger hackeren seks bitcoins - som modsvarer omkring 1,8 millioner kroner - for en pakke, der indeholder eksempelvis kørekort, sygesikrings-nummer, adresser, telefonnumre og lignende på 30 millioner af brugerne, der alle har hjemme i USA.

Den pågældende hacker skriver her ikke direkte, at data er fra T-Mobile, men direkte adspurgt har han meddelt, at alle data er snuppet fra T-Mobile servere.

Til Reuters meddeler T-Mobile, at man er i gang med at dykke ned i sagen.

“Vi er opmærksomme på oplysningerne fremsat i et undergrunds-forum og har aktivt efterforsket deres troværdighed. Vi har ingen yderligere bemærkninger,” lyder det kortfattet fra T-Mobile til Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere