Artikel top billede

Telekæmpen T-Mobile kan være ramt af kæmpehack: 100 millioner brugeres data måske stjålet

Hacker sætter bruger-data på 100 millioner T-Mobilekunder til salg for 1,8 millioner kroner. T-Mobile aner ikke, hvad der foregår. Men er i gang med at undersøge sagen.

Telegiganten T-Mobile er i gang med at efterforske en kæmpe datalæk, efter en hacker pludselig har udbudt brugerdata på enorme 100 millioner af selskabets kunder til salg på dark web.

Her forlanger hackeren seks bitcoins - som modsvarer omkring 1,8 millioner kroner - for en pakke, der indeholder eksempelvis kørekort, sygesikrings-nummer, adresser, telefonnumre og lignende på 30 millioner af brugerne, der alle har hjemme i USA.

Den pågældende hacker skriver her ikke direkte, at data er fra T-Mobile, men direkte adspurgt har han meddelt, at alle data er snuppet fra T-Mobile servere.

Til Reuters meddeler T-Mobile, at man er i gang med at dykke ned i sagen.

“Vi er opmærksomme på oplysningerne fremsat i et undergrunds-forum og har aktivt efterforsket deres troværdighed. Vi har ingen yderligere bemærkninger,” lyder det kortfattet fra T-Mobile til Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere