Artikel top billede

CIO Kristian Hjort-Madsen står overfor et kæmpe it-projekt efter opkøb til flere milliarder kroner: "Det bliver et megaprojekt"

Interview: Alm. Brand annoncerede tidligere på året opkøbet af konkurrenten Codan i Danmark. Dermed danner de to selskaber Danmarks næststørste forsikringsselskab. It har været en central del af beslutningen bag opkøbet til 12,6 milliard kroner. "Det bliver et megaprojekt. Når man betaler flere milliarder kroner for en virksomhed og bagefter skal til at integrere to it-platforme, så er det i sagens natur et kæmpe projekt," siger CIO Kristian Hjort-Madsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvad Alm. Brands opkøb af Codan kommer til at betyde for it
  • Hvorfor it har fyldt en markant del i overvejelserne bag opkøbet
  • Hvilke nye redskaber opkøbet af Codan giver Alm. Brand.
1.003
5:15 min
Kort før sommerferien annoncerede Alm. Brand et opkøb af konkurrenten Codan. Forud fulgte en lang række it-overvejelser, som CIO Kristian Hjort-Madsen har været en central del af.

Nu skal den danske top-CIO stå i spidsen for en kæmpe it-integration, når Alm. Brand efter planen køber Codan, og til sammen bliver Danmarks næststørste forsikringsselskab med omkring 700.000 danske kunder.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje