Artikel top billede

Zooms vækstsucces er ved at være ovre, viser nyt regnskab

Zoom leverer stadig milliard-omsætning, men væksteventyret, der kom med coronakrisen, er ved at dampe af.

Online kommunikationstjenesten Zoom, har netop offentliggjort sit første omsætningskvartal, der når op på en milliard dollar.

Selv om det er vækst fra sidste år, så er det ikke lige så meget, som man havde forventet. Faktisk falder lempelsen af efterspørgslen efter Zooms videokommunikationsprodukter hurtigere end forventet, efter et boom i væksten under Corona-pandemien.

Det har aktiekursen ned med 11 procent, skriver Reuters.

Virksomheden forudsagde mandag i tredje kvartal en omsætning på mellem 1,015 milliarder dollar og 1,020 milliarder. Analytikernes gennemsnitlige estimat på denne pris lå dog på 1,013 milliarder dollar, ifølge Refinitiv-data.

Finansdirektør i Zoom Kelly Steckelberg fortæller, at afmatningen var forventet mod slutningen af året, men "det er bare sket lidt hurtigere, end vi havde forventet".

Zoom melder desuden ud, at virksomheden forventer et fald i omsætningen fra kunder med 10 medarbejdere elelr derunder.

Zoom planlægger at bremse sin vækstnedgang ved at investere aggressivt i ekspansion, samt forsøge at øge salget af sin platform samt Zoom Phone til virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere