Artikel top billede

Streaming: Astronomisk undergang på første klasse

Netflixfilmen Don’t Look Up har premiere juleaften, tegner svært underholdende og rummer – foruden en komet med kurs mod jorden – også en håndfuld af Hollywoods største stjerner, der gør deres bedste for at gå hinanden på nerverne.

Få ting er mere ærgerlige end at opdage, at jorden snart rammes af en altødelæggende komet og ikke have Bruce Willis og hans borebisser ved hånden. Det skulle da lige være, at alle tror, at man overdriver helt vildt eller er fuld af løgn.

”Har I nogen anelse om, hvor mange ”jorden går under om lidt!”-møder, vi har haft de seneste to år?” spørger præsidenten (Meryl Streep) sarkastisk.

Hendes dybt irriterende søn og stabschef (Jonah Hill) nikker bekræftende og tilføjer, at ”Tørke, hungersnød, hul i ozonlaget… Det er så keeeedeligt!”

Ikke sært, at de to astronomer – en utålmodig Jennifer Lawrence og en temmelig neurotisk Leonardo DiCaprio – er ved at gå ud af deres gode skind.

Med mindre den netop frigivne trailer for Netflixproduktionen Don’t Look Up rammer helt ved siden af, kunne filmen godt gå hen og blive en ret underholdende oplevelse.

Dels lader filmen og dens medvirkende ikke til at tage sig selv specielt alvorligt, dels er store dele af rollelisten hentet fra Hollywoods de øvre hylder i Hollywood.

Don’t Look Up får premiere på Netflix 24. december, men indeholder – må man formode – hverken nisser eller rensdyr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane