Artikel top billede

Nvidia klar med den helt store supportpakke op til Windows 11

Grafikkortproducenten Nvidia forbereder sig på lanceringen af Windows 11 med massiv overhaling. Flere end to dusin nye spil får DLSS understøttelse.

Der er blot to uger til at Microsoft er klar til den brede debut af hvad der bliver den største Windows-overhaling i mange år med Windows 11.

Det massive skifte tager grafikkortproducenten Nvidia i opløbet denne uge, ved at frigive en massiv opdateringspakke til sine GeForce grafikkort med netop Windows 11 support i fokus.

Med softwareopdateringen følger en bredere understøttelse af DLSS-tekniken (Deep Learning Super Sample) som ved maskinlæring gør spillere skarpere med et minimalt forbrug af resourcer.

28 nye spiltitler får nu DLSS-understøttelse, så det i alt bliver mere end 100 spil som kan sætte flueben af ved DLSS-support. Opdateringen kommer til både Windows 10 og 11

Performance-boost med Windows 11

Kommende Windows 11 brugere kan også se frem til Windows 11 specifikke overhalinger.

Nvidia bringer nemlig otte spil-specifikke overhalinger, som skulle optimere følgende spiltitler:

Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World og World War Z: Aftermath.

De nye grafikdrivere hedder 472.12 og kan hentes på Nvidias hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere