Artikel top billede

Nvidia klar med den helt store supportpakke op til Windows 11

Grafikkortproducenten Nvidia forbereder sig på lanceringen af Windows 11 med massiv overhaling. Flere end to dusin nye spil får DLSS understøttelse.

Der er blot to uger til at Microsoft er klar til den brede debut af hvad der bliver den største Windows-overhaling i mange år med Windows 11.

Det massive skifte tager grafikkortproducenten Nvidia i opløbet denne uge, ved at frigive en massiv opdateringspakke til sine GeForce grafikkort med netop Windows 11 support i fokus.

Med softwareopdateringen følger en bredere understøttelse af DLSS-tekniken (Deep Learning Super Sample) som ved maskinlæring gør spillere skarpere med et minimalt forbrug af resourcer.

28 nye spiltitler får nu DLSS-understøttelse, så det i alt bliver mere end 100 spil som kan sætte flueben af ved DLSS-support. Opdateringen kommer til både Windows 10 og 11

Performance-boost med Windows 11

Kommende Windows 11 brugere kan også se frem til Windows 11 specifikke overhalinger.

Nvidia bringer nemlig otte spil-specifikke overhalinger, som skulle optimere følgende spiltitler:

Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World og World War Z: Aftermath.

De nye grafikdrivere hedder 472.12 og kan hentes på Nvidias hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere