Artikel top billede

Allan Mørch, stifter og direktør af det nordjyske it-selskab AskCody.

Kapitel 1: 32-årige Allan Mørch fik dødsdom tre dage efter AskCody skrev under på millioninvestering i Orlando: "I ramme alvor spørger jeg, om vi kan udsætte behandlingen"

Del 1: Allan Mørch, direktør for den danske softwarevirksomhed AskCody, står en dag i sommeren 2019 overfor en kæmpe millioninvestering fra USA. Få dage efter får han konstateret kræft og besked på, at han godt kan begynde at planlægge sin begravelse. Her er første del af Allan Mørchs beretning om et voldsomt sygdomsforløb, alt i mens AskCody for alvor skal til at slå igennem i USA.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs første del af beretningen om Allan Mørchs vilde fortælling om kræft, liv, død, iværksætteri og ikke mindst hvad der er vigtigt i livet
  • Hvordan Allan Mørch får kræftdiagnose få dage efter hans virksomhed AskCody netop har skrevet under på millioninvestering
  • Allan Mørchs reaktion på at få en dødsdom
1.156
6 min
Egentlig var det bare toårige Alfred, der skulle have sin vaccination en tidlig mandag morgen i sommeren 2019.

Men på lægeklinikken i Aalborg sidder 32-årige Allan Mørch også. Det er Cecilie, der har fået ham til tage med til deres søns vaccination. I længere tid har halsen drillet efter flyture over Atlanten, for meget amerikansk air condition og kolde messehaller.

Så kan lægen lige kigge og måske udskrive noget penicillin, tænker Allan Mørch, der allerede i tankerne er på vej tilbage på jobbet, hvor han få dage forinden i Orlando har skrevet under på en kæmpe investering på 10 millioner dollar.

Lægen mærker på siden af Allan Mørchs hals. Kigger ned i den. Ser alvorlig ud.