Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Her er 10 spændende stillinger som it-arkitekt, der kan søges netop nu

Har du en passion for at bygge it-systemer? Så har vi fundet 10 stillinger som it-arkitekt, der er ledige lige nu.

I denne uge har vi fokus på arkitekter. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som KMD, Extri:co og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

TV 2 søger engagerede og innovative medarbejdere til Medietekonologi, Odense eller København

Med henblik på at styrke implementeringen af TV 2's netop vedtagne 2025 strategi udvider vi samlet med tre medarbejdere til Driftteknologi og Udviklingsteknologi.

Du er drevet af nysgerrighed og evnen til at tilegne dig ny viden og du kan omsætte din viden til løsninger, der understøtter TV 2 transformationen.

Du vil i tæt samarbejde med de produktionelle afdelinger og vores Digitale udviklingsafdeling arbejde med tværgående arkitektur og designe løsninger, processer og workflows omkring TV 2's tekniske systemer.

Du vil i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere sikre innovative og fremtidssikrede løsninger. Du bruger dine kompetencer aktivt i teamarbejdet og sætter forretningsbehovet i fokus.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering søger for­ret­nings- og ap­pli­ka­tions­ar­ki­tekt til spændende it-mo­der­ni­se­rings­pro­gram, København

Kunne du tænke dig at være frontrunner i den offentlige digitalisering og være med til at forme fremtidens digitale Danmark på beskæftigelsesområdet?

Du bliver en del af et erfarent hold af it-arkitekter, it-specialister, product owners og projektledere, med ansvar for digitaliseringen af beskæftigelsesområdet.

Vi udvikler og vedligeholder blandt andet Jobnet.dk, Vitas og Det Fælles Datagrundlag for beskæftigelsesindsatsen, som er integreret med eksterne it-systemer i for eksempel kommuner og a-kasser via en omfattende webservicegrænseflade.

Som vores nye forretnings- og applikationsarkitekt, skal du sammen med arkitekturgruppen være sparringspartner for product owners, projektledere og vores leverandørteams og stå i spidsen for arkitekturudviklingen indenfor vores forretningsmæssige domæne.

Læs hele annoncen her.

Extri:co søger Microsoft Cloud Solutions architect, Herning

Brænder du for Microsofts cloud-teknologier?

Microsoft 365 og Azure services er omdrejningspunktet for Extri:co’s konsulentydelser, og vi er blandt de førende på viden og erfaring.

Alt fra avancerede Sharepoint portaler, Power Platform-applikationer, EM+S implementeringer over til avancerede Azure-setups, er blandt de områder konsulenterne hos Extri:co arbejder med.

Vi har en meget bred kompetenceportefølje og mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov. Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som it-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Vi lægger vægt på en arkitekt/konsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Læs hele annoncen her.

KMD søger principal SAP architect - FI/CO, Ballerup, Aalborg eller Aarhus

Er du interesseret i de finansielle komponenter og løsninger i SAP? Har du arbejdet med disse i mange år i forskellige konstellationer og kombinationer som SAP-arkitekt? Vil du være med til at sætte dit fingeraftryk på det digitale Danmark, og tænder du på kreative digitale løsninger, som kan gøre livet lettere for vores kunder? Så er du måske den, vi søger!

Du bliver en del af KMDs SAP Division, som leverer SAP-arkitektur og løsninger på tværs af KMDs forretningsområder.

Du indgår i vores SAP Strategy & Innovation-afdeling med kolleger, der arbejder med alle områderne inden for SAP og udstikker strategien for arkitekturen og innovationen for KMD’s SAP-løsninger og projekter. Du får mulighed for at arbejde på forskellige opgaver hos statslige eller private kunder. Arbejdet sker i projektteams, hvor projektledere, forretningsspecialister, arkitekter, konsulenter og udviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer.

Dine opgaver vil spænde fra deltagelse i salgsaktiviteter, via rådgivning af vores kunder, over fastlæggelse af løsningsarkitektur, til reelt implementeringsarbejde hos vores kunder.

Læs hele annoncen her.

SCR Freelance søger freelance løsningsarkitekt, Silkeborg

Til en af vores store kunder i Midtjylland søges en løsningsarkitekt, der skal afdække og dokumentere AS-IS på nuværende ESRI og Netbas platforme samt tilhørende integrationer og afhængigheder (relevante interessenter/inputgivere hos IT og forretning er tilgængelig og støtter med viden om setuppet).

Desuden skal der etableres en dokumentationsstandard for dokumentation af ESRI og Netbas platformene (både for nuværende opgave og fremadrettet - det er vigtigt, at dokumentationen kan anvendes og forankres efterfølgende). Yderligere skal konsulenten deltage i arbejdet med kravspecifikation til GIS-udbud.

Kunden anvender ESRI GIS-platformen og benytter flere produkter fra ESRI til understøttelse af forretningen (El og Tele). Der anvendes også NetBas til GIS.

ESRI-platformen består af både ArcGIS desktop og ArcGIS Enterprise samt en række integrationer. Platformen består af flere miljøer med veldefinerede deployment-processer og automatisering.

Læs hele annoncen her.

Nemlig.com søger it solution arkitekt til Danmarks største e-handelssite, Brøndby

Vil du være med til at sætte præg på it-arkitekturen i en spændende virksomhed i vækst. Er du it-arkitekten, der succesfuldt kan implementere arkitekturmæssige forbedringer i vores systemer og systemlandskab med stor risikovillighed, gåpåmod.

Har du lysten til at supportere forretningen og kollegaerne i driften når der identificeres udfordringer. Tør du udfordre vores udviklere og øvrige kollegaer, når der foreslås nye services og løsninger – så er det netop dig vi mangler.

Din primære opgave er sammen med dine arkitektkollegaer at koordinere og motivere it organisationen til at tænke fremadrettet arkitektur så alle arbejder i samme løsningsmæssige retning. Dit ansvar er at opbygge en ny og langtidsholdbar arkitektur med lave vedligeholdelseskrav.

Du arbejder med løsningsarkitektur og er involveret i spændende projekter, hvor du arbejder med kompleksiteten i arkitekturen

Læs hele annoncen her.

Sam Executive Search søger dataarkitekt, Aarhus

Vil du med på en spændende vækstrejse i en virksomhed, som står midt i en spændende transformationsfase på den digitale front?

Spil en markant rolle i forhold Koncentons fremtidige datastrategi og dataplatform.

Som Koncentons kommende dataarkitekt vil du bidrage til at løfte ambitionen om, at it bliver en strategisk sparringspartner i organisationen. Gennem dine kompetencer sikrer du, at forretningen får stillet de rette data til rådighed gennem dine evner til både at rådgive og videreudvikle datamodellen.

Kortlægningen af data og definitionen af data strategien er kun lige påbegyndt, så dataarkitekten vil spille en central rolle i forhold til vurdering og implementering af nye it-systemer og integrationer.

Det er en nyoprettet stilling med reference til it-chefen, så der er i høj grad plads til at sætte dit eget præg på stillingen. Ligeså er det værd at nævne, at digitaliseringen er en af de tre overordnede strategiske prioriteter i Koncenton.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger it-arkitekt, Aarhus

- med teknisk baggrund og erfaring som it-udvikler.

Vores kunde Lakeside oplever en stigende efterspørgsel på uvildig rådgivning og kundevendt ekspertstøtte til it- og digitaliseringsprojekter.

Lakeside er en uafhængig og uvildig leverandør af rådgivning og ekspertstøtte til kunder, der gennemfører digitaliseringsprojekter. Deres ydelser er især rettet mod ledere, projekt- og programledere af digitaliseringsinitiativer og projektorganisationer generelt, hvor de støtter kunder og aftagersiden, så de er bedre klædt på til at levere en ligeværdig sparring og styrring i forhold til leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Du får et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver som it-arkitekt. Du skal tilrettelægge og udarbejde it-arkitektur på forskellige abstraktionsniveauer, udarbejde analyser, vurderinger og anbefalinger i relation til it-projekter samt støtte og rådgive kunde-siden.

Læs hele annoncen her.

Human Skills søger for Au2mate en it-arkitekt, Silkeborg

Banebrydende applikationer til Industri 4.0:

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling af industri 4.0 løsninger og MES til automatiseringsprojekter I fremstillingsindustrien.

Som arkitekt har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning. Det betyder, at du skal have en forståelse for vores kunders forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling.

Som arkitekt er du en naturlig del af pre-salg og de tidlige projektfaser, der vedrører analyse og design, ligesom du indgår i udviklingsarbejdet og idriftsættelse hos kunden. Vi udvikler vores egne softwareprodukter og implementerer markedsledende applikationer for Au2mates kunder i hele verden.

Du kan derfor forvente at opstart og idriftsættelse af løsningerne vil foregå både i ind- og udland.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger SAP arkitekt, København

Vil du være med til at implementere SAP S/4HANA i Banedanmark – og have arkitekt-ansvaret for Banedanmarks SAP-løsning?

Banedanmark har i dag en bred ERP-løsning i SAP, som vi løbende udvikler for at få mest mulig forretningsværdi. SAP-løsningen understøtter store dele af Banedanmarks forretningsprocesser.

Det omfatter understøttelse af økonomi, indkøb, logistik, HR samt asset management gennem SAP PS og PM. En stor løsning, som nu skal flyttes til SAP S/4HANA.

Du vil løbende blive involveret i forskellige udviklingsprojekter, hvor din opgave blandt andet vil være at rådgive projekterne, så vi sikrer afdelingens strategi for infrastruktur og best practice indenfor arkitektur overholdes.

I de kommende år vil du få en central rolle i Banedanmarks projekt omkring overgangen til SAP S/4HANA, hvor du får til opgave at sikre at den nye SAP-løsning bliver en god, sund og sammenhængende teknisk løsning, herunder at indgå i projektets Change Advisory Board.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på work-life balance. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en attraktiv, grøn jernbane.

Læs hele annoncen her.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu