Artikel top billede

Morten Bilgrav Mathiasen, CIO, it-direktør og medlem af koncernledelsen hos Norlys, foran INCUBA i it-byen Katrinebjerg i Aarhus, hvor Norlys netop har åbnet ny afdeling. (Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Sådan vil Norlys hente flere unge it-folk ind i koncernen: "Vi skal ikke bare hente folk ind fra øverste hylde"

Norlys kæmper med at få rekrutteret nok folk til it-organisationen, der kører i et hektisk tempo. Nu satser Norlys på, at et nyt universitetssamarbejde skal få endnu flere studerende og nyuddannede til at vælge Norlys som deres fremtidige arbejdsplads. "Vi vil, og vi er også nødt til, at få unge, friske og motiverede nyuddannede folk ind i Norlys," siger Morten Bilgrav Mathiasen, CIO og medlem af koncernledelsen hos Norlys.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tjek hvorfor Norlys indgår samarbejde med INCUBA i it-byen Katrinebjerg i Aarhus
  • Hvad Norlys-CIO håber på at få ud af samarbejdet
  • Hvad investeringen koster Norlys
803
4:15 min
Norlys er ligesom mange andre danske virksomheder for tiden ramt af store udfordringer med at få rekrutteret it-kompetencer.

Det er sket som følge af et højt aktivitetsniveau, hvor der fortsat er nok at se til med et broget og stort it-landskab, der skal strømlines, en ung it-organisation, der skal formes og en omfattende ERP-platform, der skal rulles ud.

Til det skal der bruges it-kompetencer. Mange.

Siden fusionen af SE og Eniig til Norlys i sommeren 2019 er antallet af ansatte i den centrale it-organisation steget med knap 100.

Og lige nu har Norlys 20 åbne it-stillinger.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter