Artikel top billede

Google ’Pixel Pass’ ser ud til at blive alt-i-en løsningen fra søgegiganten

Søge- og annoncegiganten Google brygger på en abonnementsløsning der inkluderer både en smartphone, streaming af musik og film samt meget mere.

Annonce- og søgegiganten Google lader til at brygge på en omfangsrig abonnementspakke døbt ’Pixel Pass’.

Ifølge et lækket billede fra redaktør Brandon Lee fra netmediet 'This is Tech Today', er Google på vej med et tilbud der inkluderer både en Pixel smartphone, streaming igennem tjenesten YouTube Premium eller musiktjenesten YouTube Music, et mobilabonnement igennem Google Fi operatøren samt spil-abonnement igennem Google Play Pass.

Dertil kommer et udvidet garantiprogram til Pixel-mobilen. Der er dog ikke indikationer om at Googles streaming af konsolspil, Google Stadia, vil blive inkluderet.

Tjeneste-bundlen vil med al sandsynlighed blive præsenteret den 19. oktober, hvor Google i forvejen forventes at løfte sløret for sjette generation af Pixel-smartphonen, skriver The Verge.

Der foreligger i øjeblikket ingen oplysninger om hvad Pixel Pass vil løbe op i. Danske forbrugere skal dog ikke regne med, at de står først i køen, da flere af tjenesterne samt Google Pixel telefonerne ikke føres på det danske marked endnu.

Med tilbuddet får Google en pendant til Apples ’One’ tjenesten hvor der ligeledes bliver rullet mange forskellige tjenester sammen i et enkelt abonnement, heriblandt Apple Music, TV+, iCloud, Arcade, News+ samt Fitness+.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere