Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google ’Pixel Pass’ ser ud til at blive alt-i-en løsningen fra søgegiganten

Søge- og annoncegiganten Google brygger på en abonnementsløsning der inkluderer både en smartphone, streaming af musik og film samt meget mere.

Annonce- og søgegiganten Google lader til at brygge på en omfangsrig abonnementspakke døbt ’Pixel Pass’.

Ifølge et lækket billede fra redaktør Brandon Lee fra netmediet 'This is Tech Today', er Google på vej med et tilbud der inkluderer både en Pixel smartphone, streaming igennem tjenesten YouTube Premium eller musiktjenesten YouTube Music, et mobilabonnement igennem Google Fi operatøren samt spil-abonnement igennem Google Play Pass.

Dertil kommer et udvidet garantiprogram til Pixel-mobilen. Der er dog ikke indikationer om at Googles streaming af konsolspil, Google Stadia, vil blive inkluderet.

Tjeneste-bundlen vil med al sandsynlighed blive præsenteret den 19. oktober, hvor Google i forvejen forventes at løfte sløret for sjette generation af Pixel-smartphonen, skriver The Verge.

Der foreligger i øjeblikket ingen oplysninger om hvad Pixel Pass vil løbe op i. Danske forbrugere skal dog ikke regne med, at de står først i køen, da flere af tjenesterne samt Google Pixel telefonerne ikke føres på det danske marked endnu.

Med tilbuddet får Google en pendant til Apples ’One’ tjenesten hvor der ligeledes bliver rullet mange forskellige tjenester sammen i et enkelt abonnement, heriblandt Apple Music, TV+, iCloud, Arcade, News+ samt Fitness+.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital