Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google ’Pixel Pass’ ser ud til at blive alt-i-en løsningen fra søgegiganten

Søge- og annoncegiganten Google brygger på en abonnementsløsning der inkluderer både en smartphone, streaming af musik og film samt meget mere.

Annonce- og søgegiganten Google lader til at brygge på en omfangsrig abonnementspakke døbt ’Pixel Pass’.

Ifølge et lækket billede fra redaktør Brandon Lee fra netmediet 'This is Tech Today', er Google på vej med et tilbud der inkluderer både en Pixel smartphone, streaming igennem tjenesten YouTube Premium eller musiktjenesten YouTube Music, et mobilabonnement igennem Google Fi operatøren samt spil-abonnement igennem Google Play Pass.

Dertil kommer et udvidet garantiprogram til Pixel-mobilen. Der er dog ikke indikationer om at Googles streaming af konsolspil, Google Stadia, vil blive inkluderet.

Tjeneste-bundlen vil med al sandsynlighed blive præsenteret den 19. oktober, hvor Google i forvejen forventes at løfte sløret for sjette generation af Pixel-smartphonen, skriver The Verge.

Der foreligger i øjeblikket ingen oplysninger om hvad Pixel Pass vil løbe op i. Danske forbrugere skal dog ikke regne med, at de står først i køen, da flere af tjenesterne samt Google Pixel telefonerne ikke føres på det danske marked endnu.

Med tilbuddet får Google en pendant til Apples ’One’ tjenesten hvor der ligeledes bliver rullet mange forskellige tjenester sammen i et enkelt abonnement, heriblandt Apple Music, TV+, iCloud, Arcade, News+ samt Fitness+.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere