Artikel top billede

(Foto: Photo by Fabian Grohs on Unsplash)

Find dit drømmejob her: Disse 10 .Net-stillinger er ledige netop nu

Vi har fundet 10 spændende .net-stillinger hos blandt andet GLS, Formpipe og Dansk Industri, som du søge nu. Få overblik over alle stillingerne her.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som K. W. Bruun Import, WireOnAir og Barona IT.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Recruit IT søger for kunde løs­nings­o­ri­en­te­ret backend-udvikler, København

Købstædernes Forsikring er et udviklingsteam, bestående af udviklere på deres Core forsikringssystem og web-udvikler på online platformen.

De er i gang med yderligere implementering af en ny service arkitektur, som online platformen skal benytte til at digitalisere endnu flere processer.

Udover udviklingstemaet, er der et tæt samarbejde med forretningsudviklere og test-manager, og du bliver en del af afdelingen, hvor kreativitet og faglig udvikling er i højsædet.

Du har flere års erfaring som web-baseret backend-udvikler og har et solidt kendskab til C#, MVC og REST API. Du ved, det er vigtigt at fremtidssikre, men også være pragmatisk og struktureret.

Deres udviklingsprocesser er sat i system ved hjælp af værktøjer som Bitbucket, Jira, Octopus og Jenkins, og deres virtuelle udviklings-maskiner sikrer stabil udvikling på skalerbar hardware.

Læs hele annoncen her.

Dynamicweb Software søger web developer for cu­st­o­mized Ecommerce & CMS solutions, Viby J

Vil du være med til at udvikle nogle af Europas mest moderne ecommerce løsninger?

Savner du linket mellem udvikling af produktet og kundens forretning?

Har du lyst til at arbejde tæt sammen med kunder? Vil du indgå i et team, hvor vi ikke bare bruger tid bag skærmen, men har et stærkt socialt sammenhold?

Du kan se frem til en hverdag, hvor du deltager i sikringen af, at kundeløsningerne bliver sammensat, konfigureret og udviklet efter vore kunders kravspecifikationer.

Du bliver en del af et projekt-team, der konfigurer og udvikler ecommerce-funktionalitet på Dynamicweb-platformen.

Dit team består af 5 kolleger, men du bliver en del af en 30 mand stor afdeling, som sammen sikrer at vores kunder sidder med en kundetilpasset løsning, som de ubesværet kan navigere i.

Derfor er din hverdag afhængig af kundens behov og hele tiden en løbende dialog om prioriteter og samspil på tværs af teamet.

Læs hele annoncen her.

GLS søger senior architect og software lead, Kolding

Vil du have en nøglerolle som vejviser og mentor på vores rejse mod agil Azure cloud udvikling?

Arbejder du rutineret med DevOps og CI/CD, og kan du designe ud fra Microsoft-baseret arkitektur? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor du er det afgørende faglige omdrejningspunkt, der viser cloud-vejen for dine udvikler-kolleger? Hvis du også har lyst til at være del af et team med et ekstraordinært godt sammenhold og lige så stor motivation for at lære nyt, så har du lige fundet dit drømmejob. Det vil sige, du skal selvfølgelig også have lyst til at udvikle applikationer for en af de mest succesrige og kendte virksomheder i Danmark lige nu.

I GLS er vi lige begyndt på vores rejse mod en ny fremtid, hvor al vores software skal være centreret omkring Azure cloud. Vi ved, hvor vi vil hen, men vi skal have skabt de helt rigtige rammer for det fremtidige agile, DevOps setup, og her skal du spille en hovedrolle.

Læs hele annoncen her.

Facit Bank søger it-udvikler, Odense

Brænder du for at arbejde med nyudvikling af funktionaliteter i en fuld cloud-baseret bank med ny infrastruktur og egenudviklede systemer, baseret på de nyeste teknologier?

Og er du parat til at få en afgørende rolle i Facit Bank, en nyetableret nichebank, der tilbyder attraktive opsparingskonti og forbrugslån til privatkunder, og som lige nu er i gang med at etablere sig i Norge og Sverige? Så er det måske dig vi er på udkig efter.
Facit bank er fuldt digitaliseret og arbejder hele tiden på optimering af automatiserede processer i on-boarding af nye kunder og servicering af eksisterende kunder i Danmark.

Banken er i gang med at etablere sig i Norge og Sverige, og du bliver en vigtig del af den vækstrejse banken er på.

It-afdelingen består af fem medarbejdere, fordelt på fire teams, it-arkitekt, it-support, change management/administration og it-udvikling, som du bliver en del af.

Læs hele annoncen her.

K. W. Bruun Import søger software developer backend søges til koncern i vækst, Glostrup

Brænder du for at være en nøglespiller i at videreudvikle kommercielle it-løsninger til vores kunder?

Vi leder efter dig, der har erfaring med legacy-kode, så du kan hjælpe os med at vedligeholde og videreudvikle vores eksisterende løsninger.

Men du har også mod på at starte forfra, hvor eksisterende forretningskritiske systemer skal gentænkes og bygges på ny i moderne teknologier – uden at der gås på kompromis med den daglige drift.

Du bliver en del af it-development teamet, der består af 10 it-developers samt et mindre offshore-team.

Du får din daglige gang på Hovedkontoret i Glostrup, i vores lækre og nyrenoverede kontormiljø. Hos os vil du opleve et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til vidensdeling, læring og personlig og faglig udvikling.

Du bliver ansvarlig for vedligeholdelse og videreudvikling af backend på to helt centrale løsninger, der hjælper kollegaer og forhandlernetværk med bl.a. at administrere og følge biler og reservedele.

Læs hele annoncen her.

WireOnAir søger C#/.NET softwa­re­ud­vik­ler, Gentofte

Vil du være med til at udvikle WireOnAirs nye pc-softwareplatform i et lille hyggeligt team?

WireOnAir A/S søger en proaktiv og engageret medarbejder til at være en del af udviklingsafdelingen, der skal varetage software og eventuelt firmware-udviklingsopgaver inden for digital og RF elektronik – herunder Bluetooth, GSM, 3G, 4G og GPS.

Dine ansvarsområder vil være design og implementering af management applikationer, samt udvikling og vedligeholdelse af eksisterende produkter.

Stillingen ønskes besat af enten en civil-, diplomingeniør eller anden relevant uddannelse inden for softwareudvikling. Du kommer til at referere til den ene af de to partnere i WireOnAir A/S.

Vi forventer at du med en systematisk, analytisk og kreativ tilgang er i stand til at arbejde både selvstændigt og i et team. Det er desuden forventeligt, at du er selvstartende og vedholdende samtidig med at du tør søge nye veje, selvom det ikke ligger indenfor dine nuværende faglige discipliner.

Læs hele annoncen her.

Barona IT søger C#-udvikler med agilt mindset og for­ret­nings­for­stå­el­se, Rødovre

Kan du arbejde agilt, analysere, udfordre og indgå i et tæt samarbejde med kolleger, leverandører og kunder? Så lad os endelig høre fra dig.

Hos Geokon kan du anvende disse kompetencer og samtidig være med til gøre en positiv forskel for miljøet og klimaet.

Som C# udvikler indgår du i vores lille, men stærke, udviklerteam, og arbejder tæt sammen med resten af huset om at levere et af de førende produkter indenfor miljø, klima og byggesagsbehandling.

Vi har taget det bedste fra de mange forskellige agile metoder, og vi forbedrer, skifter og tilpasser løbende vores arbejdsgange.

Vi vægter nemlig personligt engagement og samarbejde højere end støvede processer og sløve værktøjer. Derfor tilbyder vi også en flex-ordning, som sikrer, at du kan få både arbejde og fritid til at hænge sammen.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt søger Lead og løs­nings­ar­ki­tekt til Dansk Industri, København

Er du en erfaren .NET-udvikler, der vil være primus motor på at præge afdelingens faglige og arkitektoniske udvikling? Lyder det interessant at blive del af en af Danmarks bedst ratede arbejdspladser med stor fokus på work-life balance?

DI søger en dygtig og erfaren .NET lead, der har lyst til at være med til at præge afdelingens udvikling. Vi er i gang med vores nye digitale strategi, og du vil som lead og løsningsarkitekt få stor indflydelse og en afgørende rolle i, hvordan den skal forankres rent teknisk.

Lead og løsningsarkitekten er en nøglefunktion for os. Du skal i stillingen - igennem research, analyse, piloter og kommunikation - sikre en høj kodekvalitet, arkitektonisk gennemtænkte løsninger og stærke tekniske valg.

Læs hele annoncen her.

Formpipe Software søger lead developer og teknisk fyrtårn, Ballerup

Brænder du for teknologi, arkitektur og DevOps?

Så er her muligheden for at blive lead developer hos Formpipe. Som lead developer vil du få ansvar for den videre udvikling af vores produkter inden for tilskuds-området – ikke alene, men i tæt samarbejde med vores arkitekt, produktchef, udviklingschef og selvfølgelig vores agile udviklingsteams.

Formpipes produkter er baseret på Microsoft-stakken og vi benytter Azure DevOps i dagligdagen blandt andet til styring af opgaver i vores agile teams og håndtering af automatisering i vores pipelines.

Vi er i gang med et teknologiskifte og vi udvikler kontinuerligt både vores forretningsområder og vores platforme. Du vil få stor indflydelse på vores teknologiske retning, måden vi udvikler og leverer softwareprodukter, og du vil få ansvaret for flere af de teknologier vi benytter.

Som lead developer bliver du sparringspartner for vores udviklere i dagligdagen. Du får i høj grad mulighed for at sætte dit præg på hvordan vi arbejder og leverer software

Læs hele annoncen her.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Boost dit forårshumør og tag det skridt i din karriere. Søg en af disse 10 spændende it-stillinger, som vi har fundet til dig.

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu