Artikel top billede

(Foto: Foto: Rasmus Ferdinand Petersen)

Ericssons 5G-forretning går strygende i hele verden - bortset fra i Kina

Den svenske gigant inden for 5G-teleudstyr Ericsson har forrygende succes i hele verden. I Huaweis hjemland Kina går det dog ad pommern til.

Kinesiske Huawei er som bekendt blevet alvorligt stækket på den internationale scene for 5G-udstyr, og det nyder på Nokia og den svenske konkurrent Ericsson godt af. Det skriver Reuters.

Ericsson har netop offentliggjort sit resultat for tredje kvartal, og det vidner om vækst over forventningen i hele verden - lige bortset fra i Kina.

Indtjeningen voksede til 8,8 milliarder svenske kroner mod 8,6 milliarder i samme periode sidste år.

I Kina har Ericsson mistet en del kontrakter oven på forbuddet mod brug af 5G-udstyr fra Huawei i USA og en lang række af USA’s allierede.

Ericssons omsætning i Kina faldt med 3,6 milliarder i tredie kvartal, og selskabet går nu i gang med at reducere bemanding og forretningen.

Selv om indtjeningen sætter rekord, så går det mindre godt for udviklingen i omsætningen for Erricsson. Den faldt med to procent til 56,3 milliarder svenske kroner.
IT-JOB

T. Hansen Gruppen A/S

IT-supporter

CSIS Security Group A/S

Software Developer

Shure Scandinavia A/S

DevOps Developer with Ambitions
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere