Artikel top billede

(Foto: Foto: Rasmus Ferdinand Petersen)

Ericssons 5G-forretning går strygende i hele verden - bortset fra i Kina

Den svenske gigant inden for 5G-teleudstyr Ericsson har forrygende succes i hele verden. I Huaweis hjemland Kina går det dog ad pommern til.

Kinesiske Huawei er som bekendt blevet alvorligt stækket på den internationale scene for 5G-udstyr, og det nyder på Nokia og den svenske konkurrent Ericsson godt af. Det skriver Reuters.

Ericsson har netop offentliggjort sit resultat for tredje kvartal, og det vidner om vækst over forventningen i hele verden - lige bortset fra i Kina.

Indtjeningen voksede til 8,8 milliarder svenske kroner mod 8,6 milliarder i samme periode sidste år.

I Kina har Ericsson mistet en del kontrakter oven på forbuddet mod brug af 5G-udstyr fra Huawei i USA og en lang række af USA’s allierede.

Ericssons omsætning i Kina faldt med 3,6 milliarder i tredie kvartal, og selskabet går nu i gang med at reducere bemanding og forretningen.

Selv om indtjeningen sætter rekord, så går det mindre godt for udviklingen i omsætningen for Erricsson. Den faldt med to procent til 56,3 milliarder svenske kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere