Artikel top billede

(Foto: Photographer Henrik Sorensen - Copehagen / Henrik Sorensen)

Regeringen vil indføre nye logningsregler - men der er ikke flertal for reglerne

Hverken regeringens støttepartier eller oppositionen er klar til at stemme for de nye logningsregler i den nuværende form.

Det ser ikke ud til, at der kan samles flertal om regeringens nye logningsregler i den nuværende form.

Det skriver det danske it-medie ITWatch således efter, at regeringens forslag blev førstebehandlet i folketinget onsdag.

Det nye forslag indebærer blandt andet, at målrettet logning skal kunne bredes ud på et større geografisk område og anvendes ved forbrydelser med en stramramme på mere end tre år.

Men hverken blandt regeringens støttepartier eller oppositionen ser der ud til at kunne samle et flertal

"Det bliver ikke til mange indskrænkninger her, og jeg kan da godt frygte, at vi igen vil tabe en retssag om det her. At vi alle skal overvåges og mistænkeliggøres er uacceptabelt," sagde Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) ifølge ITWatch i forbindelse med førstebehandlingen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere