Artikel top billede

(Foto: Photographer Henrik Sorensen - Copehagen / Henrik Sorensen)

Regeringen vil indføre nye logningsregler - men der er ikke flertal for reglerne

Hverken regeringens støttepartier eller oppositionen er klar til at stemme for de nye logningsregler i den nuværende form.

Det ser ikke ud til, at der kan samles flertal om regeringens nye logningsregler i den nuværende form.

Det skriver det danske it-medie ITWatch således efter, at regeringens forslag blev førstebehandlet i folketinget onsdag.

Det nye forslag indebærer blandt andet, at målrettet logning skal kunne bredes ud på et større geografisk område og anvendes ved forbrydelser med en stramramme på mere end tre år.

Men hverken blandt regeringens støttepartier eller oppositionen ser der ud til at kunne samle et flertal

"Det bliver ikke til mange indskrænkninger her, og jeg kan da godt frygte, at vi igen vil tabe en retssag om det her. At vi alle skal overvåges og mistænkeliggøres er uacceptabelt," sagde Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) ifølge ITWatch i forbindelse med førstebehandlingen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere