Artikel top billede

(Foto: Folketinget/Henrik Sørensen)

Regeringen vil indføre nye logningsregler - men der er ikke flertal for reglerne

Hverken regeringens støttepartier eller oppositionen er klar til at stemme for de nye logningsregler i den nuværende form.

Det ser ikke ud til, at der kan samles flertal om regeringens nye logningsregler i den nuværende form.

Det skriver det danske it-medie ITWatch således efter, at regeringens forslag blev førstebehandlet i folketinget onsdag.

Det nye forslag indebærer blandt andet, at målrettet logning skal kunne bredes ud på et større geografisk område og anvendes ved forbrydelser med en stramramme på mere end tre år.

Men hverken blandt regeringens støttepartier eller oppositionen ser der ud til at kunne samle et flertal

"Det bliver ikke til mange indskrænkninger her, og jeg kan da godt frygte, at vi igen vil tabe en retssag om det her. At vi alle skal overvåges og mistænkeliggøres er uacceptabelt," sagde Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) ifølge ITWatch i forbindelse med førstebehandlingen.
IT-JOB

Netcompany A/S

IT Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teknisk tester til kontoret Erhvervsindberetningssystemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere