Artikel top billede

Iført mundbind er 35.000 deltager samlet i Las Vegas til AWS' årlige Cloud-konference Re:Invent (Foto: Jakob Schjoldager)

AWS samler tusindvis af deltagere til sin årlige kæmpe-konference: Nu er det afgørende hvilken retning cloud-giganten vælger

Reportage fra Las Vegas: Et stærkt decimeret antal deltagere er dette år samlet til AWS' årlige Re:Invent-konference i Las Vegas. Men det gør i ikke presset på den nye CEO Adam Selipsky mindre.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om AWS Re:Invent 2021 fra Las Vegas
724
3:45 min
AWS Re:Invent, Las Vegas: Coronapandemien har flyttet tusindvis af konferencer verden over til at blive digitale. Amazons cloud-selskab AWS trodser dog aktuelle corona-variationer og har igen i år samlet titusindvis af deltagere til en af verdens største cloud konferencer, AWS Re:Invent.

Det er 10. gang, at Amazon Web Services, AWS, afholder Re:Invent, hvor man vanen tro præsenterer en række nye produkter for selskabets mange cloud-kunder i hele verden.

Topledelsen kommer til at dele sine visioner for, hvor det enorme amerikanske cloud-selskab skal bevæge sig hen i løbet af de kommende fem dage.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

For tredje år i træk roder Netcompany rundt i bunden af Computerworlds image-undersøgelse - men der er en god forklaring, mener selskabet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAS fortsat ramt af omfattende it-nedbrud: Hackergrupper kræver nu tre millioner dollar i løsesum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompanys nye lufthavnsplatform vil revolutionere måden, som vi rejser på: ”Vi er allerede blevet kontaktet af amerikanske, asiatiske og mellemøstlige lufthavne”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany skal udvikle EU's wallet, der kan blive konkurrent til Apple Pay: Sigter mod at lancere løsning til samtlige EU-borgere i 2026