Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Samsung)

Samsung på banen med ny avanceret chip til Volkswagen

Samsung er på banen med en ny række chips, der skal komme den store chip-efterspørgsel i møde og bringe branchen til næste teknologiske niveau.

Samsung afslører nu en række nye autochips, som skal dække efterspørgslen på chips til biler.

De nye halvledere er højteknologiske og kan håndtere mere underholdningsforbrug og øgede elektriske komponenter i biler, lyder det fra teknologi-giganten.

De små stykker hardware blev lanceret tirsdag og den første er monteret i den tyske bilproducent Volkswagens infotainmentsystem udviklet af sydkoreankse LG Electronics.

De nye avancerede chips inkluderer:

- Én chip, der muliggør 5G-baseret telekommunikation til download af high-definition videoindhold under transit.

- Én strømstyringschip til stabil elforsyning.

- Og én infotainment-processor, der kan styre op til fire skærme og 12 kameraer på én gang.

Sidstnævnte er blevet monteret i Volkswagens computer kaldet In Car Application Server.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere