Artikel top billede

(Foto: Steve Woods)

Dansk CGI-udspringer sigter efter fordobling af forretningen på to år

Yavica, der udspringer af CGI Danmark, har oplevet stor succes med salg af systemer til ejendomsadministration i udlandet. Nu sigtes der efter en fordobling af både omsætningen og antal ansatte inden 2024.

Der er fuld damp på kedlerne hos danske Yavica, der udvikler software til ejendomsinvesteringer.

Softwareselskabet, der holder til i Charlottenlund nord for København, satser nu på en fordobling af omsætning og antal medarbejdere inden 2024, skriver Børsen.

Yavica blev stiftet i 2017, hvor selskabet udsprang fra CGI Danmark. Selskabet har udarbejdet en række softwareprodukter, der dækker forskellige behov inden for ejendomsinvestering- og administration.

For 2020 lød omsætningen på 38 millioner kroner. Dette tal skal gerne fordobles inden 2024. I dag udgøres medarbejderstaben af omkring 80 ansatte, og her forventes det, at tallet hedder 200 inden 2024.

"Vores største udfordring er kendskab til vores produkt, og om vi kan hente nok folk til at fortsætte væksten. En stor del af vores forretning er konsulentydelser, hvor vi hjælper med implementering af vores software. Det er svært at hente nok folk i øjeblikket, så vi har travlt med at rekruttere," siger Mads Pihl, CEO i Yavica, til Børsen.

Yavica har omkring 45 kunder og befinder sig 30 lande i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere