Artikel top billede

(Foto: Apple)

Apple retter dum ’notch’-fejl i MacOS

Den amerikanske tech-gigant retter op på en kedelig fejl i selskabets ellers spritnye Macbook Pro.

Apple gav sit nyeste kuld af Macbook Pro bærbare et unikt look, ved at integrere web-kameraet i et såkaldt ’notch’ i lighed med selskabets iPhones.

Det gjorde det muligt at barbere lidt tættere omkring kanterne af skærmen, men havde den uheldgie bivirkning, at menupunkter på den øverste bjælke, kunne forsvinde bagom og dermed være usynlige.

Denne lille fadæse retter Apple nu i nyeste aftapning af MacOS styresystemet, version 12.1, som nu er sluppet løs i beta-udgave.

Fremover vil skjulte elementer nu blive puffet til siden, hvor de kan blive set, skriver netmediet The Verge.

Ud over den nye feature, bringer opdateringen øvrige fejlrettelser som blandt andet fikser HDR-afspilning i streaming-tjenesten YouTube og opladning med Magsafe ombord på nyeste Macbook Pro 16 modeller.

Mens softwaren stadig er i beta, forventes den endelige opdatering at være klar til en bred udrulning i de kommende uger, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere