Artikel top billede

Fire Apple-nyheder, som du måske har overset fra Apples store præsentation

Da Apple præsenterede nye produkter mandag aften, løb den nye Macbook Pro og de nye AirPods med det meste af opmærksomheden. Vi har fundet fire nyheder, som kan være gået under radaren.

Det var de nye Macbook Pro-maskiner og de nye AirPods, der løb med opmærksomheden til Apples store produktpræsentation mandag aften.

Men præsentation bød også på en række andre nyheder af lidt mindre karakter.

Herunder har vi samlet fire nyheder, der muligvis er forbigået din opmærksomhed.

1. HomePods i nye farver

Apples HomePod kan endnu ikke købes i Danmark. Men går du og planlægger at parallelimportere en, eller skal du snart på en udlandstur, vil du kunne købe den lille højttaler i en række helt nye farver.

Under det finurlige slogan “du har aldrig hørt farver som disse” lancerede Apple HomePod Mini i farverne gul, blå og orange.

HomePod kan i forvejen købes i både hvid og sort.

2. Nyt stemmestyrings-abonnement til Apple Music

Apple-brugerne i en række lande kan nu få adgang til et billigere abonnement til Apple Music, hvis de kan nøjes med at bruge deres stemmme.

Det nye abonnement kommer til at koste fem dollar og bliver tilgængelig i Australien, Canada, Frankrig, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Spanien, Storbritannien, Taiwan, Tyskland, USA og Østrig.

Med det nye abonnement får du således ikke adgang til et grafisk interface i form af en app, men det kan være en fin løsning til dig, som udelukkende har brug for at lytte til musik, når du er på farten med høretelefonerne i øret eller når du med opvasken og lytter på din smarthøjttaler.

3. Comeback til legendarisk opladningsstik

Apples magsafe-opladningsstik blev oprindeligt introduceret af Steve Jobs tilbage i 2006, hvor det magnet-udstyrede stik skulle forhindre, at du kom til at rive en computer ned fra bordet, hvis du snublede i kablet.

Kablet blev brugt som et eksempel på Apple og ikke mindst Steve Jobs' sans for detaljer. Men for fem på siden begyndte Apple at udfase stikket til fordel for USB-C.

4. Apples dyre pudseklud

Er du en ægte Apple-fan, så er en helt almindelig pudseklud fra supermarkedet naturligvis ikke tilstrækkeligt.

I stedet kan du nu købe en helt ny hvid pudseklud med Apple-logo, når du har brug for at fjerne fedtpletter og fingeraftryk fra dine enheder.

Den nye pudseklud, som mandag aften introduceret som en del af sortimentet i Apple Store, kan erhverves for den nette sum af 179 kroner.

Apple oplyser, at den er lavet et blødt materiale, der ikke ridser, og den er angiveligt perfekt til rengøring af enhver Apple-skærm.

Det manglede da også bare, fristes man til at tilføje.