Artikel top billede

(Foto: Oracle/PR)

Oracle tæt på sin største handel nogensinde: Vil betale knap 200 milliarder kroner for softwareselskab

Omkring 200 milliarder kroner, det hele i kontanter, skal Oracle være klar med for at erhverve softwareselskab målrettet hospitaler og sundhedssektoren.

Oracle skal være klar til at smide næsten 200 milliarder kroner for et softwareselskab målrettet hospitaler og sundhedssektoren.

Det vil i så fald være Oracles største opkøb til dato.

Der skriver Wall Street Journal.

Der er tale om selskabet Cerner, som Oracle er klar til at erhverve for 30 milliarder dollar, hvilket vil værdisætte selskabet til omkring 95 dollar per aktie.

Handlen forventes ifølge kilder tæt på processen at blive annonceret mandag, og Oracle er angiveligt klar til at eksekvere handlen kontant.

Cerver har base i Kansas, USA, og udvikler softwareløsninger til at gemme og analysere lægejournaler og andre sundhedsdata.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere