Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Verdens bedste præsidentserie endelig på streaming

Fra 30. december kan vi endelig streame The West Wing i Danmark og følge den hårdt prøvede præsident Bartlett og hans stab fra den ene krise til den næste.

Man kan ikke sparke sig frem for lister over verdens bedste serier, men på næsten alle sammen ligger The West Wing og endda ofte ret højt.

Gennem flere år har det imidlertid været umuligt herhjemme – lovligt, i hvert fald – at se serien om den hårdt prøvede præsident Bartlett (Martin Sheen) og hans endnu mere hårdt prøvede medarbejdere.

Men 30. december bliver alle syv sæsoner endelig tilgængelige på HBO Max, og her følger man

Bartlett-administrationen helt fra de tidlige år, hvor man er ved at finde sine ben.

I de følgende sæsoner er også med gennem adskillige kampagner, politiske slagsmål, lækager, skandaler, upraktiske dødsfald og kampen mod alt fra narko, terror og folkedrab samt præsidentens forsøg på at sikre sig et rimeligt eftermæle og en ikke fuldkommen håbløs efterfølger.

Serien har høstet et utal af priser, ligesom en lang række publikationer har den med på listen over alletiders bedste serier – det gælder bl.a. Rolling Stone Magazine, Time og filmmagasinet Empire.

The West Wing blev sendt fra 1999 til 2006 og får blandt andet ros for fange stemningen i Det Hvide Hus ganske godt, for at være sjov, skruet kløgtigt sammen og for at beskrive den politiske håndtering af en lang række emner ganske præcist.

Titel: The West Wing / Sæson 1-7 kan streames på HBO Max fra 30. december