Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

AWS ramt af nedbrud efter strømsvigt i datacenter: Epic Games, Slack og Hulu ramt

Et af AWS' datacentre blev onsdag ramt af et strømsvigt, hvilket resulterede i udfald for flere tjenester. Det er kun få uger siden, at et større udfald fik flere streaming-tjenester til at falde ud.

En række apps og websites blev onsdag ramt af et nedbrud, da en strømafbrydelse sendte et af AWS' datacentre i knæ på den amerikanske østkyst.

Blandt de påvirkede tjenester var streming-tjenesten Hulu, samarbejdsværktøjet Slack og computerspilsproducenten Epic Games, skriver Reuters.

Amazon nævner i en opdatering, af nedbruddet begyndte omkring klokken 08.00 amerikansk tid. Omkring 40 minutter efter blev endnu en opdatering lagt op, hvor der stod, at problemet var blevet fikset.

"Problemet er blevet løst og vores services fungerer igen normalt," oplyser AWS.

Tidligere på måneden blev AWS ligeledes ramt af et stort udfald, der fik Netflix og Disney+ til at gå i sort samt aktiehandels-apen Robinhoob og Amazons egen website.

Her lød forklaringen, at nedbruddet skete efter problemer med netværks-udstyr kombineret med en API.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere