Artikel top billede

Streaming: Hundredvis af timers gratis dokumentarfilm på Waterbear

Ny streamingtjeneste peger mod en mere bæredygtig fremtid i en lang række og ofte meget flotte film, hvoraf flere har vundet bunkevis af priser.

Waterbear er en af flere engelske betegnelser for det lillebitte og hårdføre bjørnedyr, der tager alt radioaktiv bestråling og knusende tryk til temperaturer nær det absolutte nulpunkt i stiv arm.

Men det er også navn på en tjeneste, der så dagens lys tidligere på året og som stiller en lang dokumentarfilm gratis til rådighed.

Nogle film er kun få minutter lange, andre er topprofessionelle produktioner i fuld spillefilmslængde. Dertil kommer en masse midt i mellem.

Waterbear finder man en række af verdens bedste titler i genren, heriblandt flere der har vundet priser ved nogle af de mest respekterede festivaler for dokumentarfilm.

Det gælder blandt andet titler som End of the Line (om overfiskeri), The Pollinators (bier) eller Chasing Ice ( Arktis).

en her er også titler om energiproduktion, misinformation, genanvendelse, global opvarmning, madspild, samfund og fællesskab og meget mere.

Fælles for filmene på Waterbear er, at de fortæller om en aktuel udfordring, men ofte også peger fremad mod en mere bæredygtig fremtid i bredere forstand. Dertil kommer at mange af titlerne er utroligt flot produceret.

Men se selv mere her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere