Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Årets store CES-messe truet: De største navne melder afbud

Corona-situationen ser ud til igen at true klodens største elektronikmesse.

Store dele af årets første, store elektronik-messe ser ud til igen at blive aflyst på grund af corona-smitte og den nye Omicron-variants hastige spreden.

Sådan ser billedet ud for det event, som traditionelt kickstarter elektronikåret: Consumer Electronics Show (CES) messen i Las Vegas, USA.

Messen som planmæssigt skal åbne portene 5. januar 2022 bliver hastigt neddroslet i omfang, efter at flere nøglespillere i den seneste uge melder afbud, grundet voksende bekymring om sundhedsituationen.

Den amerikanske chipgigant Nvidia fastslog allerede for flere uger siden, at eventet udelukkende vil blive virtuelt, mens AMD denne uge melder, at CES og et ellers længe ventet præsentation af sin kommende Zen 4 CPU vil foregå virtuelt, skriver netmediet dotesport.com.

Tidligere på ugen lød en lignende besked fra de to pc-giganter Microsoft og Lenovo og MSI, som begge aflyser alle fysiske aktiviteter i Las Vegas. Begge vil dog i stedet tilbyde online resourcer og nyheder i forbindelse med messen, lyder det.

Blandt de mange aflysninger er andre kæmper som Amazon, Meta og Apple samt tech-spillere som Twitter og Pinterest, skriver finansmediet Barron’s.

CES messen blev i 2021 udelukkende afholdt som et virtuelt event ovenpå den daværende smittesituation, som Covid-19 virussen skabte.

Messen kunne i 2019 tiltrække hele 182.000 besøgende over de tre dage, som eventet forløber over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere