Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ewii opruster i bredbåndskrig: Køber fynsk internet-udbyder

Det jyske energiselskab Ewii har opkøbt det odenseanske bredbåndsselskab Kviknet.

Energiselskabet Ewii har opkøbt det fynske bredbåndfirma Kviknet og opruster dermed i den danske bredbåndskrig.

Det skriver Berlingske.

Opkøbet betyder at Ewii, der stammer fra Kolding, for første gang bevæger sig uden for det jyske trekantsområde.

”Dette betyder, at vi hen over natten bliver landsdækkende og dermed bliver en anden aktør på internetmarkedet end hidtil. Der er ikke så mange selskaber, der er landsdækkende, og hvor vi hidtil har fokuseret rent på fibernet, åbner vi med Kviknet for også forbindelser på kabel-tv- og kobbernet (det landsdækkende fastnet, red.). Det gør hele vores forretning mere relevant på landsplan og giver bedre værdi for vores marketingskroner, når vi kan sætte et større tryk på markedet,” siger Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør for Ewii, til Berlingske.

Har 14 ansatte

Kviknet er stiftet i 2013 og har ifølge Berlingske 14 ansatte, og sælger internetløsninger til private, boligforeninger og små virksomheder.

Selskabet har ikke sit eget net, men lejer sig ind på andre selskaber net, og siden februar 2020 har Kviknet lejet sig ind på Ewiis fibernet.

De to selskaber vil ikke oplyste salgsprisen, men ifølge Berlingske fortsætter Kviknet som hidtil under sit nuværende navn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere