Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ewii opruster i bredbåndskrig: Køber fynsk internet-udbyder

Det jyske energiselskab Ewii har opkøbt det odenseanske bredbåndsselskab Kviknet.

Energiselskabet Ewii har opkøbt det fynske bredbåndfirma Kviknet og opruster dermed i den danske bredbåndskrig.

Det skriver Berlingske.

Opkøbet betyder at Ewii, der stammer fra Kolding, for første gang bevæger sig uden for det jyske trekantsområde.

”Dette betyder, at vi hen over natten bliver landsdækkende og dermed bliver en anden aktør på internetmarkedet end hidtil. Der er ikke så mange selskaber, der er landsdækkende, og hvor vi hidtil har fokuseret rent på fibernet, åbner vi med Kviknet for også forbindelser på kabel-tv- og kobbernet (det landsdækkende fastnet, red.). Det gør hele vores forretning mere relevant på landsplan og giver bedre værdi for vores marketingskroner, når vi kan sætte et større tryk på markedet,” siger Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør for Ewii, til Berlingske.

Har 14 ansatte

Kviknet er stiftet i 2013 og har ifølge Berlingske 14 ansatte, og sælger internetløsninger til private, boligforeninger og små virksomheder.

Selskabet har ikke sit eget net, men lejer sig ind på andre selskaber net, og siden februar 2020 har Kviknet lejet sig ind på Ewiis fibernet.

De to selskaber vil ikke oplyste salgsprisen, men ifølge Berlingske fortsætter Kviknet som hidtil under sit nuværende navn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere