Artikel top billede

Stig Abildsøs og Wingmen Solution sælger fra til hollandsk kapitalfond

Wingmen Solution bliver en del af et nyt netværk under den hollandske kapitalfond Quadrum Capital.

Den danske it-millionær Stig Abildsøs it-virksomhed Wingmen Solution sælger nu en del af selskabet fra til den hollandske kapitalfond Quadrum Capital, hvor selskabet sammen med Avit Group, der ligeledes er hollandsk, bliver en del af et nyt netværk.

Det skriver Børsen.

”Det vil styrke vores position overfor vores kunder, og være attraktivt i forhold til vores medarbejdere. Både nuværende og nye.
Derfor er vi nu blevet enige om at gå sammen i et netværk, hvor vi kan få endnu mere gavn af de kompetencer og synergier, vi har,” siger Kåre Christensen, der er administrerende direktør og medstifter af Wingmen Solutions, desuden i en pressemeddelelse.

Wingmen Solution der er Cisco-partner oplyser ikke yderligere økonomiske detaljer i forbindelse med sammenlægningen.

I november offentliggjorde Wingmen Solutions sit regnskab for året 2020/2021, og det viste overskud før skat på 21 millioner kroner. Selskabet har i dag 60 ansatte.

Før han i 2017 stiftede Wingmen Solutions var Stig Abilsøe i 2000 med til at stifte Axcess, som i 2014 blev solgt til Atea for 317 millioner kroner.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Abinitio Architect

Boyum IT Solutions A/S

Lead Software Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere