Artikel top billede

Stig Abildsøs og Wingmen Solution sælger fra til hollandsk kapitalfond

Wingmen Solution bliver en del af et nyt netværk under den hollandske kapitalfond Quadrum Capital.

Den danske it-millionær Stig Abildsøs it-virksomhed Wingmen Solution sælger nu en del af selskabet fra til den hollandske kapitalfond Quadrum Capital, hvor selskabet sammen med Avit Group, der ligeledes er hollandsk, bliver en del af et nyt netværk.

Det skriver Børsen.

”Det vil styrke vores position overfor vores kunder, og være attraktivt i forhold til vores medarbejdere. Både nuværende og nye.
Derfor er vi nu blevet enige om at gå sammen i et netværk, hvor vi kan få endnu mere gavn af de kompetencer og synergier, vi har,” siger Kåre Christensen, der er administrerende direktør og medstifter af Wingmen Solutions, desuden i en pressemeddelelse.

Wingmen Solution der er Cisco-partner oplyser ikke yderligere økonomiske detaljer i forbindelse med sammenlægningen.

I november offentliggjorde Wingmen Solutions sit regnskab for året 2020/2021, og det viste overskud før skat på 21 millioner kroner. Selskabet har i dag 60 ansatte.

Før han i 2017 stiftede Wingmen Solutions var Stig Abilsøe i 2000 med til at stifte Axcess, som i 2014 blev solgt til Atea for 317 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere