Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Virksomheder har ikke engang en holdning til cybersikkerhed: Her er sikkerhedsekspertens fire kontroversielle råd til at sikre sig

For at skubbe virksomhederne i gang med at tage sikkerheden alvorligt, så skal de også kunne forholde sig realistisk til emnet, mener Leif Jensen. Se hans fire sikkerhedsråd her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Leif Jensens fire kontroversielle råd om sikkerhed i 2022.
625
3:15 min
Vi kender godt de gængse sikkerhedsråd om at opdatere systemer og programmer løbende, hold øje med patches, lav stærke adgangskoder og tag backup, og log dine data.

Men det er ikke nok længere, siger Leif Jensen, der ved tirsdagens Computerworld-event Strategisk it-sikkerhedsdag 2022 fra scenen leverede en række råd, som han selv kalder kontroversielle.

Her er de fire råd, som sikkerhedseksperten fra ESET, Leif Jensen, mener, at man skal tage til sig i 2022, for at hæve ikke bare sikkerheden i egen virksomhed, men også støde til sikkerhedsdagsordenen generelt i branchen og i samfundet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Europæiske datatilsyn: Sådan vil vi fremover fastsætte størrelsen på GDPR-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stort interview: Mette Kaagaard er faldet på plads som topchef for Microsoft: "Den kraft, det giver at have Microsoft i ryggen, har jeg aldrig set blive spillet ud i andre virksomheder"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

10 dage efter konkurs genopstår Finn Krusholms Tricent som nyt firma: Men kun med det halve antal medarbejderne og med Lars Seier ude af ejerkredsen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske universiteter kan først være klar med løsning på alvorligt it-sikkerhedsproblem om flere år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter sønderlemmende kritik om ‘uansvarlig’ og ‘farlig’ outsourcing: Energinet har fået rettet op