Artikel top billede

(Foto: Anders Debel Hansen / Anders Debel Hansen)

Tidligere Prodata-topchef Søren Rode er færdig med fast arbejde: Vil åbne bistro i Valby

Den tidligere topchef i Prodata Consult, Søren Rode, er blevet økonomisk fri resten af sit liv og trækker sig ud af den daglige drift af Prodata . Han vil nu sammen med to kokke åbne en bistro i Valby ved København.

Den tidligere Prodata-topchef Søren Rode trækker sig helt ud af den daglige drift af Prodata og vil nu i stedet dels kaste sig over venture-investeringer, dels sammen med to kokke åbne en italiensk bistro i Valby ved København.

Han fortæller til ITWatch, at salget af Prodata Consult til først Polaris og dernæst Axcel har gjort ham så økonomisk fri, at han ikke behøver arbejde resten af livet.

Han vil derfor kun være interesseret i et nyt fast job, hvis det har noget helt usædvanligt at byde på.

“Det vil sige, jeg skal kun have et nyt job, hvis det er helt usædvanligt spændende, men ellers skal det være sjovt. Og en bestyrelseskarriere er ikke så tillokkende, for bestyrelsesmøder er ikke altid det sjoveste,” siger han til mediet.

Foruden den måske kommende bistro i Valby har han med to partnere åbnet en venturefond, der skal investere i startups.

Prodata Consult blev i sommer købt af kapitalfonden Axcel - angiveligt for omkring to milliarder kroner. Sælger var dengang kapitalfonden Polaris.

Selskabet - der er et slags stort freelance-bureau for it-konsulenter - har tusindvis af it-konsulenter tilknyttet og et par hundrede fastansatte.

Selskabet omsætter for et par milliarder kroner om året.

Søren Rode fratrådte som topchef for godt et år siden til fordel for en stilling som CCO - som han altså nu har fratrådt. Ind kom i stedet svenske Anders Gratte som ny CEO