Artikel top billede

Vi har fundet 10 labre .net-stillinger, som du kan søge netop nu

Du skal slå til nu, hvis du søge en af disse spændende .Net-stillinger.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Gyldendal, Energinet og Systemate.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Human Point Recruitment søger erfaren .Net-udvikler til udvikling af DRs me­di­e­sy­ste­mer, København

Har du minimum tre års erfaring med .Net? Er du selvstændig og resultatfokuseret, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

DR søger ny udvikler til at indgå i teamet for applikationsudvikling.

Teamet har ansvar for vedligeholdelse og udvikling af en bred vifte af DRs interne mediesystemer. Systemer er overvejende udviklet på en Microsoft-platform - C#/.NET/.NET Core.

Vi søger en udvikler, med erfaring og lyst til at varetage opgaver i relation til backend-udvikling samt vedligeholdelse af interne applikationer rettet mod primært DR's interne producenter.

Du har forståelse for projektarbejde, og du kan med dit solide faglige afsæt favne bredt og følge løsningerne til dørs.

Læs hele annoncen her.

Gyldendal søger .NET-udvikler til udvikling og drift af adaptiv læ­rings­plat­form, København

Vil du hjælpe Gyldendal med at skalere vores adaptive læringsplatform, så vi kan hjælpe endnu flere børn og unge? Så er du måske vores nye .Net-udvikler.

Børn og unge er forskellige og har brug for undervisningsmaterialer, der kan tilpasses deres behov. Derfor har vi hos Gyldendal bygget en adaptiv læringsplatform, som løbende tilpasser sig elevens niveau.

Opgaven bliver i starten at hjælpe med drift og udvikling af platformen. Vi ønsker gradvist at slanke applikationen og omskrive den fra PHP/Symfony til .NET.

Ydermere vil vi gerne sikre, at vi får bygget nogle bundsolide API’er, så platformen kan finde bredere anvendelse i Gyldendal og i vores datterselskaber.

Du bliver del af vores læringsteam, som i skrivende stund består af en Product Owner, en forretningsudvikler og en udvikler. Du vil blive ansat i udviklingsafdelingen, som består af 20 udviklere og arkitekter.

Læs hele annoncen her.

BAADER Logistix søger fullstack softwa­re­ud­vik­ler C++/.Net, Risskov

Du vil blandt andet komme til at arbejde med femte generation af vores ”Software Control Platform” til koncernens vejeudsyr, der bruges til pakning og intelligent distribution i fabrikken.

Paw, Lead Software Developer:

”Det er en fed fornemmelse at være med til at bygge en teknisk løsning, der spænder over både C++, WPF og React, og samtidig er det rigtig motiverende at få lov til at være med helt fra design til produktet bringes i produktion”

”Vi har lavet en succes, og jeg søger en kollega som med en struktureret tankegang, arbejder fokuseret og direkte mod målet, og i det daglige er passioneret for at videreudvikle et af koncernens store succesprodukter til fremtidens fabrikker indenfor fødevarer”.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting ApS søger for Gaming pas­sio­ne­ret senior softwa­re­ud­vik­ler, Aarhus

Vil du arbejde et sted...hvor alt bare spiller?

Er du den passionerede senior softwareudvikler, der ønsker sig en særdeles dygtig og people-orienteret CTO (Jesper Lillesø), som selv har stor teknisk formåen samt passionerede kolleger, der brænder for at lave fedt software?

Her finder du en uformel omgangstone og et fladt hierarki med plads til humor og fællesskab.

Deres værdisæt er blandt andet, at de med faglig stolthed og ærlig forretning har et reelt ønske om at være de bedste til det, de laver.

Du kommer til at arbejde med systemet bag spillene og med at opbygge nye, skalerbare platforme, der kan udvides til flere former for spil.

Her kræves en god kognitiv forståelse, passion for problemløsning og god matematisk forståelse, samt ikke mindst en god team spirit.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger software-tester med interesse for .NET og nyeste Azure-tek­no­lo­gi­er, Fredericia

Har du motivation for at blive en del af et ret nyt team, hvor du sammen med udviklerne definerer rammerne for jeres arbejde med kvalitet?

Vi søger et teammedlem, der kan kombinere test med kvalitet og være nysgerrig på at nytænke og skabe intelligente it-løsninger, der understøtter styring af fremtidens elnet - med ansvar for eget produktområde.

Vi arbejder med de nyeste teknologier fra Azure (.NET/C#) og benytter agile arbejdsmetoder.

Vi sætter en stor ære i, at vores arbejdsmiljø er behageligt, samtidig med at der er tid til udvikling. Vi afholder jævnligt hackathons og lignende events for konstant at forbedre os.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet spiller en vigtig rolle.

Du får tilbudt et fuldt kontor-setup til en god hjemmearbejdsplads, for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme - Men du bliver også en del af et team, der gerne vil hinanden og godt kan lide snakken over bordet.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior it con­sul­tant, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel?

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som senior it consultant i Netcompany.

Netcompany søger lige nu it-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige it-løsninger, der skaber værdi.

Som senior it consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som senior it consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger dygtig it-udvikler til ka­pi­tal­mar­keds­om­rå­det, Silkeborg

Vil du være med til at levere softwareløsninger i verdensklasse, et sted hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet?

Et sted, hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn. Fra første dag kommer du til at gøre en forskel. Først og fremmest fordi du har valgt os som din arbejdsplads, og dernæst fordi du indtager en plads på et hold, der allerede gør en forskel.

Vi arbejder hårdt på konstant at forbedre vores faglighed, processer og evnen til at levere kvalitet til tiden. Hvis det lyder godt, så er det måske dig, vi leder efter!

Du vil blive en del af squadet Application Development der er placeret i triben Capital Market Development. Triben har udviklings-, drifts- og forvaltningsansvaret for de systemer, produkter og koncepter der har med Capital Markets at gøre, altså bankens handel med finansielle produkter.

Som it-udvikler vil du blive en del af tribens it-udviklings chapter, der er fordelt på tre squads. Chapteret har høje mål, stor systemportefølje og en hverdag med et højt aktivitetsniveau.

Læs hele annoncen her.

Systemate søger backend-udvikler med lyst til at arbejde med Azure suitens-tek­no­lo­gi­er til et projekt i sam­fund­skri­tisk in­fra­struk­tur, Aarhus

Vil du arbejde med kritisk dansk infrastruktur og komplekse domæner?

Systemate søger lige nu en backend-udvikler til et projekt for en kunde i forsyningssektoren, hvor der skal arbejdes på en løsning, der håndterer balanceringen af det danske elnet. Det betegnes som kritisk dansk infrastruktur, og det kræver, at vi har kvalitet i fokus.

Systemet bygges ud fra en Dev. Ops.-tilgang, hvor Azure Suitens-teknologier bliver anvend bredt. Vi arbejder med en agil tilgang og i samarbejde med andre teams tilknyttet andre domæner ved kunden.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier i et komplekst og spændende domæne, hvor du får mulighed for at bidrage til et kritisk system, og da der er tale om samfundskritisk infrastruktur, mener vi det faktisk, når vi siger, at vi har kvalitet i højsædet i vores software. Så vi kan godt love, at du vil få mulighed for at udvikle din faglighed.

Læs hele annoncen her.

Formpipe Software søger softwa­re­ud­vik­ler (DevOps) – gerne nyud­dan­net, Ballerup

Brænder du efter at komme ud og få hænderne på tasterne og gøre en forskel for dine kunder – så skal du til Formpipe! Har du afsluttet en it-uddannelse (det kunne være datamatiker, bachelor i it-science, it-ingeniør - men også andet) og har du ambitioner om at komme i gang med en karriere i krydsfeltet mellem udvikling og forretning?

Vi tror på, at du bliver en bedre udvikler når du er med til at specificere, teste og implementere den løsning, du udvikler - og til sidst ser den fungere hos kunden.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med resten af forretningsområdets arkitekter, udviklere og implementeringskonsulenter som alle vil hjælpe dig fremad, ligesom du selvfølgelig får tilknyttet din egen mentor. Uddannelse, kurser og certificeringer planlægger vi i tæt samarbejde med dig, så det giver mening for både dig, os og kunderne.

Du kommer med i vores igangværende udviklings -og leverance projekter, hvor fokus er samarbejde og vidensdeling.

Læs hele annoncen her.

Human Point Recruitment søger for Schultz lead-udvikler, Valby

Brænder du for at coache og løfte fagligheden i teamet? Er du erfaren og teknisk kompetent, og kan du udvise fagligt lederskab? Ønsker du at være med til at sikre grundlaget for, at vores digitale redaktioner kan levere værdi til kunderne? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Content-teamet består af fem medarbejdere, som primært arbejder med interne systemer til høstning, forædling og konvertering af dokumenter, fx lovdokumenter.

Teamet har en nøglerolle i at sikre effektiv dokumentproduktion til vores online informationsprodukter, hvilket omfatter både at sikre stabil drift af redaktionssystemer, arbejde med dokument høstning fra eksterne kilder via RPA samt nyudvikling i C#/.Net.

Inden for en overskuelig fremtid skal der arbejdes med udskiftning af legacy-systemer, hvor du får en afgørende og ledende rolle.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.