Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Lars Seiers blockchain-selskab tabte torsdag 22 milliarder kroner i værdi

Værdien af Lars Seier Christensens blockchain-selskab Concordium er på en enkelt dag droppet fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Værdien af Lars Seiers Christensens blockchain-selskab Concordium droppede torsdag fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Det skete i forbindelse med, at selskabets digitale mønt, ccd, gik i handel på kryptobørserne Bitfinex og Bitglobal, skriver Børsen.

Rigmanden Lars Seier Christensen ejer selv 15 procent af de digitale mønter i Concordium, og han er ikke så bekymret.

“Man skal forstå, at krypto er noget anderledes end de markeder, vi er vant til. Folk ved godt, at ting kører op og ned her. Selvfølgelig er det klart, at folk vil gerne tjene penge på det, vi laver. Men det er egentlig også min opfattelse, at det er voksne mennesker, som ved, at der er risiko og ikke har en superkort tidshorisont,” siger han til avisen.

Administrerende direktør i Concordium, Lone Fønss Schrøder, fortalte i sommer til Computerworld, at hun forventede, at selskabets kryptovaluta ville blive den ledende i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?