Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Lars Seiers blockchain-selskab tabte torsdag 22 milliarder kroner i værdi

Værdien af Lars Seier Christensens blockchain-selskab Concordium er på en enkelt dag droppet fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Værdien af Lars Seiers Christensens blockchain-selskab Concordium droppede torsdag fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Det skete i forbindelse med, at selskabets digitale mønt, ccd, gik i handel på kryptobørserne Bitfinex og Bitglobal, skriver Børsen.

Rigmanden Lars Seier Christensen ejer selv 15 procent af de digitale mønter i Concordium, og han er ikke så bekymret.

“Man skal forstå, at krypto er noget anderledes end de markeder, vi er vant til. Folk ved godt, at ting kører op og ned her. Selvfølgelig er det klart, at folk vil gerne tjene penge på det, vi laver. Men det er egentlig også min opfattelse, at det er voksne mennesker, som ved, at der er risiko og ikke har en superkort tidshorisont,” siger han til avisen.

Administrerende direktør i Concordium, Lone Fønss Schrøder, fortalte i sommer til Computerworld, at hun forventede, at selskabets kryptovaluta ville blive den ledende i verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere