Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Lars Seiers blockchain-selskab tabte torsdag 22 milliarder kroner i værdi

Værdien af Lars Seier Christensens blockchain-selskab Concordium er på en enkelt dag droppet fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Værdien af Lars Seiers Christensens blockchain-selskab Concordium droppede torsdag fra 28,7 milliarder kroner til 6,5 milliarder kroner.

Det skete i forbindelse med, at selskabets digitale mønt, ccd, gik i handel på kryptobørserne Bitfinex og Bitglobal, skriver Børsen.

Rigmanden Lars Seier Christensen ejer selv 15 procent af de digitale mønter i Concordium, og han er ikke så bekymret.

“Man skal forstå, at krypto er noget anderledes end de markeder, vi er vant til. Folk ved godt, at ting kører op og ned her. Selvfølgelig er det klart, at folk vil gerne tjene penge på det, vi laver. Men det er egentlig også min opfattelse, at det er voksne mennesker, som ved, at der er risiko og ikke har en superkort tidshorisont,” siger han til avisen.

Administrerende direktør i Concordium, Lone Fønss Schrøder, fortalte i sommer til Computerworld, at hun forventede, at selskabets kryptovaluta ville blive den ledende i verden.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Experienced SAP Finance Consultant – Digital

Netcompany

Managing Architect

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

SAP Test Automation Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere