Artikel top billede

Streaming: Master Chief skyder sig ind på tv-skærmen

TV-serien Halo har snart premiere og følger Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana i krigen mod de lede covenants.

Siden lanceringen af Halo: Combat Evolved i 2001 har den genetisk modificerede supersoldat Master Chief pløkket sig vej gennem horder af voldparate aliens.

Ifølge Wikipedia er det indtil videre blevet til 16 spil i det, der hurtigt blev signaturserie for Microsofts Xbox-konsoller.

Den 24. marts har tv-serien Halo premiere på Paramount+, og her følger man Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana på tour gennem evighedskrigen mod de lede covenants.

Historien er ikke bundet 100% op på forløbet fra spilserien og kan også udvikle sig i andre retninger end fremtidige spil.

Det er nok også den mest praktiske løsning, da den samlede Halo-franchise i dag – foruden de mange spil – også spænder over talrige bøger, tegneserier, miniserier og gæsteoptræden i diverse sammenhænge.

Det gør det måske ikke helt så kringlet at holde rede på Halo-historierne som i Marvels stærkt ekspanderende univers. Men der er heller ikke meget galt.

Se traileren her. Den lover ganske godt, og der er blevet plads til både oldgamle hemmeligheder, vilde våben og seriens ikoniske Warthog-firhjulstrækker.

Titel: Halo / Premiere 24. marts på Paramount+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere