Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Streaming: Master Chief skyder sig ind på tv-skærmen

TV-serien Halo har snart premiere og følger Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana i krigen mod de lede covenants.

Siden lanceringen af Halo: Combat Evolved i 2001 har den genetisk modificerede supersoldat Master Chief pløkket sig vej gennem horder af voldparate aliens.

Ifølge Wikipedia er det indtil videre blevet til 16 spil i det, der hurtigt blev signaturserie for Microsofts Xbox-konsoller.

Den 24. marts har tv-serien Halo premiere på Paramount+, og her følger man Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana på tour gennem evighedskrigen mod de lede covenants.

Historien er ikke bundet 100% op på forløbet fra spilserien og kan også udvikle sig i andre retninger end fremtidige spil.

Det er nok også den mest praktiske løsning, da den samlede Halo-franchise i dag – foruden de mange spil – også spænder over talrige bøger, tegneserier, miniserier og gæsteoptræden i diverse sammenhænge.

Det gør det måske ikke helt så kringlet at holde rede på Halo-historierne som i Marvels stærkt ekspanderende univers. Men der er heller ikke meget galt.

Se traileren her. Den lover ganske godt, og der er blevet plads til både oldgamle hemmeligheder, vilde våben og seriens ikoniske Warthog-firhjulstrækker.

Titel: Halo / Premiere 24. marts på Paramount+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs