Artikel top billede

Streaming: Master Chief skyder sig ind på tv-skærmen

TV-serien Halo har snart premiere og følger Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana i krigen mod de lede covenants.

Siden lanceringen af Halo: Combat Evolved i 2001 har den genetisk modificerede supersoldat Master Chief pløkket sig vej gennem horder af voldparate aliens.

Ifølge Wikipedia er det indtil videre blevet til 16 spil i det, der hurtigt blev signaturserie for Microsofts Xbox-konsoller.

Den 24. marts har tv-serien Halo premiere på Paramount+, og her følger man Master Chief og hans faste AI-sidekick Cortana på tour gennem evighedskrigen mod de lede covenants.

Historien er ikke bundet 100% op på forløbet fra spilserien og kan også udvikle sig i andre retninger end fremtidige spil.

Det er nok også den mest praktiske løsning, da den samlede Halo-franchise i dag – foruden de mange spil – også spænder over talrige bøger, tegneserier, miniserier og gæsteoptræden i diverse sammenhænge.

Det gør det måske ikke helt så kringlet at holde rede på Halo-historierne som i Marvels stærkt ekspanderende univers. Men der er heller ikke meget galt.

Se traileren her. Den lover ganske godt, og der er blevet plads til både oldgamle hemmeligheder, vilde våben og seriens ikoniske Warthog-firhjulstrækker.

Titel: Halo / Premiere 24. marts på Paramount+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?