Artikel top billede

(Foto: Fotis Fotopoulos)

Verdens største NFT-markedsplads ramt af hackerangreb

OpenSea, verdens største markedsplads for NFT'er, har været udsat for en phising-angreb. Flere NFT'er er blevet stjålet fra platformen.

Verdens største handelsplads for Non Fungible Tokens (NFT), OpenSea, har været udsat for en phising-angreb.

På nuværende tidspunkt ser det dog ud til, at angrebet ikke længere er aktivt, oplyser selskabet CEO til CNBC.

Angrebet undersøges dog stadig, og dertil efterforskes en række tyverier af NFT'er.

"Vi tror ikke, det er forbundet til OpenSea-hjemmesiden. Det ser ud til, at 32 brugere indtil videre er ramt af ondsindede hackere, hvor nogle af deres NFT'er er blevet stjålet," oplyser Decin Finzer, CEO hos OpenSea på Twitter.

I løbet af det sidste år er NFT'er blevet enormt populære og flere og flere folk verden over smider penge efter de digitale ejerskaber af billeder, memes og kunstværker. På OpenSea-platformen handles der NFT'er for milliarder af kroner.

Ejerskabet af de digitale værker registreres på en blockchain - på samme måde som kryptovaluta registeres.

Decin Finzer oplyser dog vi Twitter, at nogle af de stjålne NFT'er er blevet leveret tilbage til ejerne.

OpenSea blev grundlagt tilbage i 2018 af Alex Italic og Devin Finzer. Platformen bruger hovedsageligt Ethereum som betalingsmiddel ved NFT-transaktioner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere