Artikel top billede

(Foto: Fotis Fotopoulos)

Verdens største NFT-markedsplads ramt af hackerangreb

OpenSea, verdens største markedsplads for NFT'er, har været udsat for en phising-angreb. Flere NFT'er er blevet stjålet fra platformen.

Verdens største handelsplads for Non Fungible Tokens (NFT), OpenSea, har været udsat for en phising-angreb.

På nuværende tidspunkt ser det dog ud til, at angrebet ikke længere er aktivt, oplyser selskabet CEO til CNBC.

Angrebet undersøges dog stadig, og dertil efterforskes en række tyverier af NFT'er.

"Vi tror ikke, det er forbundet til OpenSea-hjemmesiden. Det ser ud til, at 32 brugere indtil videre er ramt af ondsindede hackere, hvor nogle af deres NFT'er er blevet stjålet," oplyser Decin Finzer, CEO hos OpenSea på Twitter.

I løbet af det sidste år er NFT'er blevet enormt populære og flere og flere folk verden over smider penge efter de digitale ejerskaber af billeder, memes og kunstværker. På OpenSea-platformen handles der NFT'er for milliarder af kroner.

Ejerskabet af de digitale værker registreres på en blockchain - på samme måde som kryptovaluta registeres.

Decin Finzer oplyser dog vi Twitter, at nogle af de stjålne NFT'er er blevet leveret tilbage til ejerne.

OpenSea blev grundlagt tilbage i 2018 af Alex Italic og Devin Finzer. Platformen bruger hovedsageligt Ethereum som betalingsmiddel ved NFT-transaktioner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere