Artikel top billede

(Foto: THE_WHITE_HOUSE / SHEALAH_CRAIGHEAD)

Trumps sociale medie er lanceret – topper Apple Store

Donald Trumps sociale medie Truth Social kan nu downloades på US Apple App Store. Mediet ligger nummer et over mest hentede apps i butikken, og flere brugere er røget på venteliste.

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump er bandlyst fra Twitter, Facebook og Youtube, men nu har han lanceret sit eget sociale medie med navnet Truth Social.

Mediet kan nu downloades via Apple Store i USA, skriver Reuters.

Lanceringen har skabt opmærksomhed. Ifølge Reuters ligger det sociale medie nu nummer et på Apple Store i USA, og mange brugere er kommet på venteliste til at oprette en konto grundet stor efterspørgsel.

Flere brugere har ifølge Reuters modtaget beskeden "På grund af stor efterspørgsel har vi sat dig på vores venteliste."

Det sociale medie har allerede haft en opdatering, hvor der er blevet rettet fejl, og derfor er app’en nu på version 1.0.1, skriver BBC.

Selskabet bag det nye medie hedder Trump Media & Technology Group (TMTG), og har det tidligere republikanske kongresmedlem Devin Nunes, som adm. Direktør, og han forventer, at det nye medie snart er fuldt funktionsdygtigt med kapacitet til alle.

"Vores mål er, og jeg tror, vi vil nå det, jeg tror, at vi ved udgangen af marts vil være fuldt operationelle i det mindste i USA," sagde Devin Nunes til søndag til Fox News.

Trump Media & Technology Group blev offentligt noteret sidste år, gennem en såkaldt SPAC, da virksomheden fusionerede med Digital World Acquisition Corp. og blev noteret gennem holdingselskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?