Artikel top billede

(Foto: THE_WHITE_HOUSE / SHEALAH_CRAIGHEAD)

Trumps sociale medie er lanceret – topper Apple Store

Donald Trumps sociale medie Truth Social kan nu downloades på US Apple App Store. Mediet ligger nummer et over mest hentede apps i butikken, og flere brugere er røget på venteliste.

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump er bandlyst fra Twitter, Facebook og Youtube, men nu har han lanceret sit eget sociale medie med navnet Truth Social.

Mediet kan nu downloades via Apple Store i USA, skriver Reuters.

Lanceringen har skabt opmærksomhed. Ifølge Reuters ligger det sociale medie nu nummer et på Apple Store i USA, og mange brugere er kommet på venteliste til at oprette en konto grundet stor efterspørgsel.

Flere brugere har ifølge Reuters modtaget beskeden "På grund af stor efterspørgsel har vi sat dig på vores venteliste."

Det sociale medie har allerede haft en opdatering, hvor der er blevet rettet fejl, og derfor er app’en nu på version 1.0.1, skriver BBC.

Selskabet bag det nye medie hedder Trump Media & Technology Group (TMTG), og har det tidligere republikanske kongresmedlem Devin Nunes, som adm. Direktør, og han forventer, at det nye medie snart er fuldt funktionsdygtigt med kapacitet til alle.

"Vores mål er, og jeg tror, vi vil nå det, jeg tror, at vi ved udgangen af marts vil være fuldt operationelle i det mindste i USA," sagde Devin Nunes til søndag til Fox News.

Trump Media & Technology Group blev offentligt noteret sidste år, gennem en såkaldt SPAC, da virksomheden fusionerede med Digital World Acquisition Corp. og blev noteret gennem holdingselskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere