Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Petr Cermak bliver topchef for Telia Danmark: Overtager posten permanent efter Thomas Kjærsgaards fyring i efteråret

Telia Danmark har udpeget Petr Cermak som permanent direktør for Telia Danmark. Den nye danske direktør har arbejdet i Telia siden 2018.

Petr Cermak er blevet udnævnt som administrerende direktør for Telia Danmark. Han har siden oktober været fungerende direktør, men nu bliver hans titel gjort permanent.

Telia Danmark har manglet en ny direktør efter, at Thomas Kjærsgaard i slutningen af september 2021 blev fyret fra jobbet som direktør for den danske forretning.

Siden har Petr Cermak fungeret som direktør, men nu bliver han altså permanent afløser for Thomas Kjærsgaard.

"Jeg er overbevist om, at Petrs lederskab og indgående kendskab til Telia Danmark vil medvirke til at sikre kontinuitet og resultater. Vi ser i øjeblikket det bedste momentum i årevis, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet og Petr om at skabe et bedre Telia Danmark," siger Senior Vice President i Telia Dan Strömberg, der har anvaret for Telia i Danmark, Estland og Litauen i en meddelelse.

Petr Cermak har arbejdet i telebranchen i mere end 15 år, hvor de seneste fire har været hos Telia.

Siden 2018 har Petr Cermak nemlig haft forskellige roller hos Telia. Siden foråret 2021 har Petr Cermak blandt andet hjulpet Telias danske ledelsesteam med udviklingen og implementeringen af selskabets nye strategi.

”Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at lede Telia Danmark på den videre rejse. Jeg har stor tiltro til vores solide planer og kompetente kolleger. Jeg har været i rollen siden oktober sidste år, og har set, hvad vi kan opnå med alt det talent vi har i organisationen. Vi er godt i gang med at styrke forretningen og skabe resultater,” siger Petr Cermak selv om sin nye rolle.

Thomas Kjærsgaard blev før årsskiftet fyret som direktør, fordi Telia ikke mente at han havde præsterede de nødvendige resultater. Kjærsgaard nåede at sidde på posten i to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere