Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Petr Cermak bliver topchef for Telia Danmark: Overtager posten permanent efter Thomas Kjærsgaards fyring i efteråret

Telia Danmark har udpeget Petr Cermak som permanent direktør for Telia Danmark. Den nye danske direktør har arbejdet i Telia siden 2018.

Petr Cermak er blevet udnævnt som administrerende direktør for Telia Danmark. Han har siden oktober været fungerende direktør, men nu bliver hans titel gjort permanent.

Telia Danmark har manglet en ny direktør efter, at Thomas Kjærsgaard i slutningen af september 2021 blev fyret fra jobbet som direktør for den danske forretning.

Siden har Petr Cermak fungeret som direktør, men nu bliver han altså permanent afløser for Thomas Kjærsgaard.

"Jeg er overbevist om, at Petrs lederskab og indgående kendskab til Telia Danmark vil medvirke til at sikre kontinuitet og resultater. Vi ser i øjeblikket det bedste momentum i årevis, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet og Petr om at skabe et bedre Telia Danmark," siger Senior Vice President i Telia Dan Strömberg, der har anvaret for Telia i Danmark, Estland og Litauen i en meddelelse.

Petr Cermak har arbejdet i telebranchen i mere end 15 år, hvor de seneste fire har været hos Telia.

Siden 2018 har Petr Cermak nemlig haft forskellige roller hos Telia. Siden foråret 2021 har Petr Cermak blandt andet hjulpet Telias danske ledelsesteam med udviklingen og implementeringen af selskabets nye strategi.

”Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at lede Telia Danmark på den videre rejse. Jeg har stor tiltro til vores solide planer og kompetente kolleger. Jeg har været i rollen siden oktober sidste år, og har set, hvad vi kan opnå med alt det talent vi har i organisationen. Vi er godt i gang med at styrke forretningen og skabe resultater,” siger Petr Cermak selv om sin nye rolle.

Thomas Kjærsgaard blev før årsskiftet fyret som direktør, fordi Telia ikke mente at han havde præsterede de nødvendige resultater. Kjærsgaard nåede at sidde på posten i to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?