Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Petr Cermak bliver topchef for Telia Danmark: Overtager posten permanent efter Thomas Kjærsgaards fyring i efteråret

Telia Danmark har udpeget Petr Cermak som permanent direktør for Telia Danmark. Den nye danske direktør har arbejdet i Telia siden 2018.

Petr Cermak er blevet udnævnt som administrerende direktør for Telia Danmark. Han har siden oktober været fungerende direktør, men nu bliver hans titel gjort permanent.

Telia Danmark har manglet en ny direktør efter, at Thomas Kjærsgaard i slutningen af september 2021 blev fyret fra jobbet som direktør for den danske forretning.

Siden har Petr Cermak fungeret som direktør, men nu bliver han altså permanent afløser for Thomas Kjærsgaard.

"Jeg er overbevist om, at Petrs lederskab og indgående kendskab til Telia Danmark vil medvirke til at sikre kontinuitet og resultater. Vi ser i øjeblikket det bedste momentum i årevis, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet og Petr om at skabe et bedre Telia Danmark," siger Senior Vice President i Telia Dan Strömberg, der har anvaret for Telia i Danmark, Estland og Litauen i en meddelelse.

Petr Cermak har arbejdet i telebranchen i mere end 15 år, hvor de seneste fire har været hos Telia.

Siden 2018 har Petr Cermak nemlig haft forskellige roller hos Telia. Siden foråret 2021 har Petr Cermak blandt andet hjulpet Telias danske ledelsesteam med udviklingen og implementeringen af selskabets nye strategi.

”Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at lede Telia Danmark på den videre rejse. Jeg har stor tiltro til vores solide planer og kompetente kolleger. Jeg har været i rollen siden oktober sidste år, og har set, hvad vi kan opnå med alt det talent vi har i organisationen. Vi er godt i gang med at styrke forretningen og skabe resultater,” siger Petr Cermak selv om sin nye rolle.

Thomas Kjærsgaard blev før årsskiftet fyret som direktør, fordi Telia ikke mente at han havde præsterede de nødvendige resultater. Kjærsgaard nåede at sidde på posten i to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere