Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Petr Cermak bliver topchef for Telia Danmark: Overtager posten permanent efter Thomas Kjærsgaards fyring i efteråret

Telia Danmark har udpeget Petr Cermak som permanent direktør for Telia Danmark. Den nye danske direktør har arbejdet i Telia siden 2018.

Petr Cermak er blevet udnævnt som administrerende direktør for Telia Danmark. Han har siden oktober været fungerende direktør, men nu bliver hans titel gjort permanent.

Telia Danmark har manglet en ny direktør efter, at Thomas Kjærsgaard i slutningen af september 2021 blev fyret fra jobbet som direktør for den danske forretning.

Siden har Petr Cermak fungeret som direktør, men nu bliver han altså permanent afløser for Thomas Kjærsgaard.

"Jeg er overbevist om, at Petrs lederskab og indgående kendskab til Telia Danmark vil medvirke til at sikre kontinuitet og resultater. Vi ser i øjeblikket det bedste momentum i årevis, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet og Petr om at skabe et bedre Telia Danmark," siger Senior Vice President i Telia Dan Strömberg, der har anvaret for Telia i Danmark, Estland og Litauen i en meddelelse.

Petr Cermak har arbejdet i telebranchen i mere end 15 år, hvor de seneste fire har været hos Telia.

Siden 2018 har Petr Cermak nemlig haft forskellige roller hos Telia. Siden foråret 2021 har Petr Cermak blandt andet hjulpet Telias danske ledelsesteam med udviklingen og implementeringen af selskabets nye strategi.

”Jeg er meget taknemmelig for at få muligheden for at lede Telia Danmark på den videre rejse. Jeg har stor tiltro til vores solide planer og kompetente kolleger. Jeg har været i rollen siden oktober sidste år, og har set, hvad vi kan opnå med alt det talent vi har i organisationen. Vi er godt i gang med at styrke forretningen og skabe resultater,” siger Petr Cermak selv om sin nye rolle.

Thomas Kjærsgaard blev før årsskiftet fyret som direktør, fordi Telia ikke mente at han havde præsterede de nødvendige resultater. Kjærsgaard nåede at sidde på posten i to år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere