Artikel top billede

(Foto: Christopher Gower/Unsplash)

Her er otte friske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Vi har fundet otte spændende stillinger som systemudvikler, som du kan søge netop nu

I denne uge har vi fokus på systemudvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som DB Cargo Scandinavia, Region Syddanmark og Euronext Securities.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Euronext Securities søger system­ud­vik­ler til Messaging (STP), København

Er du vant til at programmere, og kunne du tænke dig at lære at arbejde med regelbaseret beskedtransformation til lagring, overvågning og udveksling af finansielle beskeder i en spændende finansiel virksomhed?

Messaging teamet i Euronext Securities Copenhagen leder efter en ny kollega til at vedligeholde, drifte og udvikle datatransformationer, samt til at konfigurere udveksling af finansielle beskeder med finansielle modparter gennem SWIFT og MQ.

Som systemudvikler i Messaging temaet får du til opgave at samarbejde med vores forretnings-analytikere, backoffice udviklere og vores kunder i den finansielle sektor om datatransformation og udveksling af finansielle beskeder (transaktioner) gennem SWIFT og MQ.

Du kommer også til at vedligeholde, forbedre, opdatere eller udskifte omkringliggende applikationer og programmer med henblik på ensretning og standardisering.

Læs hele annoncen her.

Patrade søger system­ud­vik­ler med stor for­ret­nings­mæs­sig for­stå­el­se, Aarhus

Vil du spille en central rolle i den digitale udvikling hos et af Danmarks førende konsulenthuse inden for IP (Intellectual Property)? Så har du muligheden nu. Vi har en ledig stilling som systemudvikler på vores kontor i Aarhus.

Vi er i gang med at implementere en ny strategi, der bl.a. indebærer et øget fokus på digitalisering og optimering af arbejdsgange.

Vi er allerede godt i gang med at bruge robotløsninger, AI og egenudviklede it-platforme både internt og rettet mod kunder, hvilket alt sammen gør hverdagen lettere og gør os i stand til at servicere og rådgive vores kunder professionelt og rettidigt.

Din primære arbejdsopgave bliver at videreudvikle på de systemer vi bruger i dagligdagen på tværs af huset ifm. arbejdet med patent- og varemærkebeskyttelse.

Vi forventer at du selv spiller en aktiv rolle i at sætte dig grundigt ind i de nuværende systemer samt udviklingen og implementeringen af systemerne, hvorfor evnen til at forstå vores forretning og indgå i dialog med vores konsulenter og specialister er vigtig.

Læs hele annoncen her.

& friends søger for carnegie system­ud­vik­le­re til it-team. Ny­op­ret­te­de stil­lin­ger, København

Har du lyst til at videreudvikle dine it-kompetencer i et arbejdsmiljø, der bygger på sparring og teamwork, og hvor der er kort vej fra idé til handling?

Carnegie søger to dygtige og engagerede udviklere, der vil være med til at skabe og videreudvikle moderne, holdbare systemløsninger til forretningen, primært Wealth Management.

Med to nye kolleger på holdet vil it-teamet bestå af i alt otte kolleger, heraf fem udviklere. Udviklingsteamet har stor viden omkring Carnegies forretning.

Alle opgaver foregår i tæt teamwork i et udviklingsmiljø, hvor man udnytter hinandens kompetencer og erfaring bedst muligt, og hvor alles input er vigtige.

Da der er tale om nyoprettede stillinger, vil der være mulighed for at præge dit fremtidige jobindhold.

Læs hele annoncen her.

DB Cargo Scandinavia søger system­ud­vik­ler (full-stack), Taastrup eller Fredericia

Er du klar til at påtage dig ansvaret som systemudvikler for vores forretningskritiske IT-platforme?

DB Cargo Scandinavia A/S er parat til den helt store forandring med ombygning og udvikling af platforme, der skal agere knudepunkt for DB Cargo's informationsdeling internt og eksternt.

Du får en helt central rolle i denne udvikling, hvilket betyder, at vi søger en medarbejder med en veludviklet forretningsforståelse, som både kan arbejde selvstændigt og på tværs af afdelinger.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring, og du er nu klar til at fortsætte din karriere som systemudvikler i DB Cargo Scandinavia A/S. Du får lokation på hovedkontoret i Høje Taastrup eller på vores terminal i enten Taulov eller Fredericia. Der vil være mulighed for delvis hjemmearbejde.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger for BK Medical system­ud­vik­ler, Herlev

Systemudvikler til interne applikationer.

Vil du være hovedansvarlig for al intern udvikling i BK Medicals Sharepoint-baserede intranet og bruge scripts, SQL-servere og BI-værktøjer til at integrere de applikationer, der udgør rygmarven i deres virksomhed?

Grib muligheden, få et stort ansvar og bliv en del af en virksomhed i medvind!

Du bliver en del af it-afdelingen, og du kommer i kontakt med hele virksomheden, når du arbejder med deres salgs-, CRM- og SAP-systemer.

Derudover kommer du til at samarbejde med de eksterne konsulenter, som de lejlighedsvis benytter sig af. Du er den eneste, der sidder i din rolle, men du kan altid finde hjælp og sparring i it-teamet.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger for Gensam Data ini­ti­a­tivrig og fagligt dygtig sy­stem­ud­vik­ler, Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der vægter faglig udvikling og har erfaring med både front- og backend systemudvikling med fokus på programmering i Java i større og komplekse it-systemer.

I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Gensam er en virksomhed, som leverer totale it-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede it-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling.

Hos Gensam er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne.

Der er desuden i meget høj grad mulighed for, at du selv kan præge din dagligdag og arbejde med det, som du er særligt interesseret i inden for systemudvikling.

Hvis du ønsker at fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe både på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø, så kan denne stilling være noget for dig. Stillingen er ledig, da en af de nuværende udviklere går på pension.

Læs hele annoncen her.

Inforevision søger .NET-udvikler til di­gi­ta­li­se­rings­pro­jek­ter, Søborg

Vores to-do-liste sprudler af digitaliseringsopgaver med masser af fagligt bid. De skal løftes af en dygtig og selvstændig programmør, der elsker at levere koden til de rigtige løsninger. Mon det er dig?

Til en nyoprettet stilling er vi på udkig efter en .NET-udvikler, der kan programmere web-applikationer til alle interne it-systemer.

Dine opgaver vil især handle om digitalisering af metoder, værktøjer og viden på diverse platforme. Du skal også køre tests og foretage fejlsøgninger samt yde support på de opgaver, du er tilknyttet.

It-funktionens opgaver varierer meget. Derfor får du kolleger med mange forskellige kompetencer, men fælles for os er, at vi altid hjælper hinanden, og som team prioriterer vi at have det godt sammen.

Nogle kolleger i teamet står primært for support, andre løser opgaver for kunder, og så er der den interne systemudvikling. Den varetager Kim i dag. Vi leder efter en ny kollega, der kommer til at arbejde tæt sammen med Kim - måske er det dig?

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior it con­sul­tant, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikler-opgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel?

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som senior it consultant i Netcompany.

Netcompany søger lige nu it-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige it-løsninger, der skaber værdi.

Som senior it consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som senior it consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu